Categories: Közélet

JOBBIK – Sohasem volt még ekkora a tétje a választásoknak

Sohasem volt még ekkora a tétje a választásoknak, mint most, május 26-án. Orbán Viktor és a Fidesz ugyanis kivezetné Magyarországot az Európai Unióból, hogy egy bérrabszolgaságon alapuló diktatórikus rendszert építsen ki – jelentette ki dr. Varga-Damm Andrea, a Jobbik parlamenti képviselője veszprémi sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor és a Fidesz az elmúlt években közel 86 ezer migránst telepített be Magyarországra – mondta a képviselő asszony. – Meg kell védenünk Magyarországot, ezért mi újra felállítanánk a határőrséget!

A párt szerint a migráció mellett nagy problémát jelent az elvándorlás. Több százezer magyar hagyta már el hazánkat a jobb megélhetés reményében. Az alacsony bérek miatt kivándorló magyarok helyére a Fidesz migránsmunkások ezreit hívná be. A Jobbik szerint egy radikális bérfelzárkóztatásra lenne szükség, a magyar munkavállalóknak kell munkahelyet biztosítani, és a hazai béreket a nyugati bérekhez kell felzárkóztatni, ugyanis hazánkban az árunió már megvalósult, a bérunió még nem.

A bérfelzárkóztatás egyik alapfeltétele a korrupció felszámolása – folytatta dr. Varga-Damm Andrea. – Az európai uniós források ugyanis a magyar embereket illetik meg, nem pedig Orbán Viktor haveri körét és oligarcháit! Éppen ezért a Jobbik azt szeretné, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, az ellopott pénzek miatt pedig fizessenek a bűnösök, ne a magyar emberek! Ez tehát a választás tétje. Május 26-án menjünk el szavazni, juttassunk minél több ellenzéki képviselőt az Európai Parlamentbe.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago