Közérzet · 2019.05.20.

JOBBIK – Sohasem volt még ekkora a tétje a választásoknak

Sohasem volt még ekkora a tétje a választásoknak, mint most, május 26-án. Orbán Viktor és a Fidesz ugyanis kivezetné Magyarországot az Európai Unióból, hogy egy bérrabszolgaságon alapuló diktatórikus rendszert építsen ki – jelentette ki dr. Varga-Damm Andrea, a Jobbik parlamenti képviselője veszprémi sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor és a Fidesz az elmúlt években közel 86 ezer migránst telepített be Magyarországra – mondta a képviselő asszony. – Meg kell védenünk Magyarországot, ezért mi újra felállítanánk a határőrséget!


A párt szerint a migráció mellett nagy problémát jelent az elvándorlás. Több százezer magyar hagyta már el hazánkat a jobb megélhetés reményében. Az alacsony bérek miatt kivándorló magyarok helyére a Fidesz migránsmunkások ezreit hívná be. A Jobbik szerint egy radikális bérfelzárkóztatásra lenne szükség, a magyar munkavállalóknak kell munkahelyet biztosítani, és a hazai béreket a nyugati bérekhez kell felzárkóztatni, ugyanis hazánkban az árunió már megvalósult, a bérunió még nem.

A bérfelzárkóztatás egyik alapfeltétele a korrupció felszámolása – folytatta dr. Varga-Damm Andrea. – Az európai uniós források ugyanis a magyar embereket illetik meg, nem pedig Orbán Viktor haveri körét és oligarcháit! Éppen ezért a Jobbik azt szeretné, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, az ellopott pénzek miatt pedig fizessenek a bűnösök, ne a magyar emberek! Ez tehát a választás tétje. Május 26-án menjünk el szavazni, juttassunk minél több ellenzéki képviselőt az Európai Parlamentbe.


[fbcomments]