Életmód

INSPIRÁLÓ TÖRTÉNETEK sikeres sportfogadásokról

A sportfogadás napjaink, legnépszerűbb hobbijának egyike. A modernizáció egyre több embernek ad lehetőséget arra, hogy próbára tegye a szerencséjét. Amellett, hogy az online fogadás igen közkedvelt, maga az iparág is rendkívül nagy szerepet játszik az országok gazdaságában.

Mint ismeretes, a kaszinók és fogadóirodák pár évtizede csak személyesen voltak elérhetőek, de mivel megjelentek a sportfogadás oldalak, ma már sokkal könnyebb a téteket otthonról megtenni. Mivel az emberek ősidők óta szeretnek fogadásokat kötni, számos tehetségnek volt lehetősége kiemelkedően teljesíteni. Ebből adódóan rengeteg inspiráló történettel találkozhatunk. Írásunkban néhány olyan sikertörténetet ismertetünk, amelyek garantáltan meghozzák az emberek kedvét a fogadáshoz!

Peter Edwards

Peter Edwards a brit válogatott labdarúgó, Harry Wilson nagyapja. Peter Edwards 2000-ben saját unokájára fogadott, aki akkor még csupán hároméves volt. A walesi férfi arra tett fogadást, hogy egy napon unokája bekerül Wales legjobb csapatába, mely 13 évvel később be is igazolódott. Harry Wilsonból profi walesi labdarúgó lett, akkor 16 évesen debütált. A különleges fogadással Peter Edwards 125 ezer font nyereményre tett szert, azóta a brit futballjátékos a válogatott mellett szélsőként játszik a Premier League-ben, emellett ő volt a legfiatalabb játékos a walesi világbajnokság-selejtezőn.

Billy Walters

(Fotó: Associated Press)

Billy Walters nevét talán sokan ismerik, hiszen ő a valaha volt legsikeresebb sportfogadója Amerikának. Sportfogadási karrierjét több mint 30 évig űzte, mely idő alatt a profi játékos sorozatosan nyert. Billy Walters mai napig rendszeres sportfogadó, ám azon kívül minden egyéb szerencsejátékkal felhagyott. Walters az üzleti életben is igen sikeres, számos kereskedelmi ingatlannal, autókölcsönző franchise-zal, valamint egy Las Vegas-i golfpályával is rendelkezik. A profi játékos mindössze kilencéves volt, amikor elkezdett szerencsejátékokkal foglalkozni. Eleinte, mint minden kezdő, ő is sokat bukott, melyek közé beletartozik az is, hogy 22 éves korára elvesztette a házát. Billy Walters azonban nem adta fel, így 40 éves korára több millió dollár nyereséggel gazdagodott. Sportfogadások terén is kiemelkedően teljesített, hiszen a 40 éve alatt mindössze egy olyan éve volt Waltersnek, amikor nem jöttek be a tippjei. Billy Walters tökéletes példája annak, hogy soha nem szabad feladni.

Barney Curley

Barney Curley a lóverseny világ egyik legérdekesebb egyénisége, illetve legtehetségesebb szerencsejátékosa volt. Curley ismertsége főképp annak köszönhető, hogy az addigi kor legnagyobb fogadási puccs végrehajtója volt. 1975-ben Írországban egy Yellow Sam nevű, +1900 oddsszal rendelkező lovat szemelt ki a fogadásra. Akkoriban még nem voltak olyan fejlettek a telefonhálózatok, ezért összesen két ilyen vonal volt fenntartva a fogadók számára. Curley erről pontosan tudott, és míg ő lekötötte a telefonvonalakat, addig maga körül mindenkit rávett arra, hogy az egész országban mindenki Yellow Samre fogadjon. Ezáltal a fogadási szorzók nem változtak és Curley majdnem 3 millió dollárt nyert ezzel.

James Adducci

(Fotó: The Irish Sun)

A következő sikertörténet kiválóan bizonyítja a tényt, hogy a sportfogadások szerencse nélkül nem biztos, hogy sikeresek lesznek. A 39 éves James Adducci 1,9 millió dollárt nyert egy golffogadás alkalmával, melyről bátran kijelenthető, hogy az Egyesült Államok egyik legnagyobb nyereménye, amit golfra fizettek a fogadóirodák. Annak ellenére, hogy Adducci ekkora összeget nyert, azt nyilatkozta, hogy ez volt élete első sportfogadása. A sikeressé vált sportfogadó arra tette meg a fogadást, hogy Tiger Woods megnyeri a Masterst, ami így is történt.

(Fotó: Shutterstock)

Hogyan válhatsz te is sikeres fogadóvá?

Természetesen pár szerencsés kivételt leszámítva, ahhoz, hogy ugyanolyan profi szerencsejátékossá válj, rengeteg gyakorlás és sok idő kell. Szakértők szerint a legfontosabb, hogy mindig határokat szabva fogadjunk, hiszen akkor csökkenthető a függőség kialakulásának a kockázata. Ezen kívül nagyon sok függ a megbízható fogadóirodáktól is, hiszen ha egy minőségi bukmékert választunk, ahol széles fogadási ajánlatok, jó oddsok, illetve hasznos bónuszok vannak, akkor ez mind elősegíti az esélyt a nyerésre.

Íme egy lista arról, hogyan válhatsz sikeres fogadóvá:

  • Magas színvonalú fogadóiroda
  • Bónuszok felhasználása
  • Statisztikák és elemzések végzése
  • Sportesemények követése
  • Alapos felkészülés

Vezető kép forrása: Eurosport

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago