Categories: Kultúra

FILMKLUB – Teljesen idegenek

Az Agóra filmklubjában hétfőn, február 13-án 18 órakor azt a Teljesen idegenek című olasz filmet láthatja a közönség, amelyet egyszer már ajánlottunk a filmkedvelőknek, csak akkor a balatonfüredi moziban játszották.

Aki akkor lemaradt a vetítésekről, most bepótolhatja a mulasztást. Érdemes beülni az Agóra színháztermébe, mert egy roppantul szórakoztató, mégis elgondolkodtató másfél órában lesz része annak, aki rá tudja venni magát, hogy az estét ne a jó meleg szobában töltse, hanem a nagykabátot felöltve elzarándokoljon a filmklub vetítésére.

A Teljesen idegenek közeli jó barátokról szól: három házaspárról és egy szingli férfiról, akik egy vacsorán jönnek össze. Egy hirtelen ötlettől vezérelve belemennek abba, hogy mindegyikük kiteszi az asztalra a mobilját és az est folyamán minden telefonbeszélgetést kihangosítva folytatnak le, minden sms-t hangosan felolvasnak – hisz úgy sincsenek titkaik egymás előtt. Eztán jönnek a meglepetések, a nagy lelepleződések.

A film egy lakásban játszódik, nagyon jó színészek közreműködésével. Csak úgy záporoznak benne a jobbnál jobb poénok.

Ha valaki mégis lemarad erről a moziról, még mindig nincs minden veszve: a Teljesen idegeneket (talán a nagy érdeklődésre való tekintettel?) február 16-ától, szerdától egy héten keresztül ismét vetítik a füredi moziban minden nap 16.15-től.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago