Érdekel az online marketing?

Amint azt a saját bőrödön is tapasztalhatod, szinte minden vásárlás áttevődött az online térbe. Még ha nem is ott veszed meg a számodra szükséges dolgokat, egészen biztosan rákeresel a Google-ben előtte, illetve a lehetőségekhez mérten blogokban, honlapokon fogod kutatni, hogy hol és melyik termék lesz az, amivel a lehető legjobban jársz.

Így ahhoz, hogy egy-egy cég terméke és szolgáltatása a szemed elé kerüljön egyáltalán, az online marketingre van szükség. Két szó, de egy hatalmas területet ölel fel, aminek szegmensei ráadásul napról napra változnak, így nagyon haladni kell a fejlesztésekkel, különben a termék elvész a sűrűben.

Saját vállalkozást indítanál?

Amikor úgy határozol, hogy a saját termékeddel, szolgáltatásoddal a piacra lépsz, szinte biztosan nem lesz kereted arra, hogy külön marketingest fizess. Épp ilyen esetekben lehet tökéletes a The Bright Academy online marketing tanfolyama, ahol teljesen kezdőként elsajátíthatod ennek a roppant izgalmas és hasznos területnek az alapjait.

A tanfolyam során ugyanis áttekintést, valamint betekintést kaphatsz ebbe a komplex területbe, így szépen apránként te magad is össze fogod tudni állítani a kezdő marketingedet.

Persze aztán ahogy haladsz előre, ahogy növekszik a vállalkozásod, úgy fogsz tudni megbízni külsősöket is. Jó tudni, hogy még ilyenkor is hasonlóképp fontos marad az, hogy képben légy az online marketinget illetően, hiszen így egészen biztosan jól fogsz tudni alvállalkozót választani.

De miből is áll a kurzus?

Most már biztosan izgatottan várod, hogy ezt a merőben új területet bebarangolhasd, így mutatjuk is, hogy mikre fogtok egészen biztosan kitérni.

A The Bright Academy kezdőknek szóló online marketing kurzusa a következő területeket öleli fel:

  • Tisztázni fogjátok az alapfogalmakat, hiszen más kell a B2B és megint más a B2C marketing során.
  • Megtanulod, hogyan építsd fel a marketingstratégiádat, illetve hogyan alkosd meg a rendszered, amiben a honlapod, az e-mail marketinged és a közösségi jelenléted is szerepet kap.
  • Természetesen külön blokkot érdemel a social media, valamint a Google és a hozzájuk kapcsolódó hirdetések, amik nélkül ma már egyetlen cég sem tud tartósan életben maradni.
  • Szó esik majd a tartalomkészítésről és a mérésről is, amely nélkül egyetlen marketingeszköz sem ér fabatkát sem.

Légy marketinges!

Most már talán látod, mennyire bonyolult és összefüggő rendszerről beszélünk, így mindenképpen jó, ha strukturáltan, szakértőkön keresztül ismerkedsz meg ezzel a szakterülettel.

Természetesen dönthetsz úgy is, hogy nem a saját vállalkozásod marketingeled, hanem más cégeknek dolgozol, akár szabadúszóként is. Ezekben az esetekben talán az a legjobb, ha szakosodsz, ugyanakkor fontos, hogy nagyjából mindegyik szegmenssel képben légy! Ezekhez a legtökéletesebb indulási alap a fent említett képző intézmény szóban forgó kurzusa.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago