Első benyomást csak egyszer tehetsz!

Ugye éppen azért első. Mert utána már csak korrigálni tudsz a második vagy sokadik benyomásra, de a legelső mindig mindenből a legemlékezetesebb. Hogy ez pozitív vagy negatív előjelet kap, igen sok mindentől függ. Az például, hogy valakit az otthonodba lépve milyen érzések kerítenek elsőre a hatalmába, az csak rajtad múlik. Ha ugyanis rendezett, tiszta tér várja a hozzád betérőt, máris nyert ügyed van.

Csakhogy ezt nem is olyan egyszerű elérni, éppen ezért érdemes elolvasni a mai írásunkat, amelyben az előszobát és annak berendezését vesszük górcső alá.

Ne vedd félvállról!

Mivel az előszoba “átmeneti” helyiségnek minősül, ahol csak pár percet töltünk, sokan abba a hibába esnek, hogy nem figyelnek oda a berendezésére. Pedig ha gondosan összeválogatod a Prémium bútoráruház előszoba részlegén a bútorokat, akkor nem csupán praktikussá, de esztétikussá is teheted azt a helyiséget, amit először meglát mindenki, aki hozzád jön.

Gondolj csak bele: te hova érkeznél meg jobb szívvel? Egy olyan kis helyiségbe, ahol szanaszét hevernek a cipők, a kabátok egy része a fogason, a többi pedig a földre hajítva? Ahol zavaró káosz uralkodik, és nem érzed azt, hogy bármilyen ruhadarabodat, de még a cipődet sem szívesen hagynád ott akár csak a látogatás erejéig is?

Vagy oda, ahol nett rend uralkodik, mindennek megvan a maga helye, és erről gondosan összeválogatott, egymáshoz illő bútorok gondoskodnak? Így egyből a rendezettség és a jól szervezettség, sőt az otthonosság érzete önt el.

Kíváncsi vagy, mi kell ahhoz, hogy ez utóbbi ideális állapot létrejöjjön? Mutatjuk is!

Válassz szettet, vagy válogass ízlésesen!

Mindenképpen gondoskodj arról, hogy a következő három bútordarab ott legyen az előszobádban:

  • Egy konzolasztal, ennek a helyiség méretétől függően válaszd ki a méretét. Ide letehetsz minden kulcsot, levelet, de egy ízléses illatpálca és egy cserepes virág is elfér rajta.
  • Egy cipősszekrény, amely akár kombinálható a paddal is, így két legyet ütsz egy csapásra.
  • Egy fogas, hogy legyen a kabátoknak is helye. Fontos, hogy csak azok a darabok legyenek elöl, amelyeket valóban használsz is, hogy elejét vedd a káosznak.

Persze veheted megúszósra is a figurát, ez esetben a Prémium bútoráruház előszoba szettjeit ajánljuk a figyelmedbe. Ha ezt választod, a válladról lehullik az összeválogatás és a harmóniára törekvés terhe, ellenben minden szükséges bútort egy kattintással megveszel.

Tartsd is a rendet!

Egyszer rendet rakni nem nagy kunszt, az igazi művészet abban rejlik, hogy a rendet fenn is tartsd. Ehhez kellenek a szabályok, kell önfegyelem és odafigyelés is. Ha ez megvan, akkor semmi sem választ el attól, hogy pazar és illatos előszobába nyisson be az, aki hozzád látogat! Sőt, garantáltan gördülékenyebb lesz majd a reggeli indulás, valamint nagyobb élmény lesz hazaérkezni is!

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago