Szórakozás

A Gréta a Kabóca Bábszínház vasárnapi bemutatója

Andrea Gregusova Gréta című mesekönyve inspirálta a Kabóca Bábszínház legújabb bemutatóját, amelyre június 13-án, vasárnap 10 órakor várják a közönséget az Agóra színháztermébe.

VII. Jeffrey Sterling, Somerset reménybeli címzetes grófja, vagyis Kisjeff a szárazföldön él, és eltökélt szándéka, hogy olajfúrótoronyügyi kockázatelemző lesz. Mígnem egy napon belepottyan az Északi-tengerbe, és csak merül, merül, merül… egészen addig, amíg VII. Gréta, a Mélytengerek reménybeli császárnője, vagyis Kisgréta el nem nyeli. Ezzel pedig kezdetét veszi Kisjeff életének legizgalmasabb kalandjai: a találkozás a Mélytengerek világával.

A Gréta szívhez szóló történet egy kisfiú és egy kis bálna barátságáról, a megbocsátás erejéről, a víz alatti és a víz feletti világ összetartozásáról.

A darabot Markó Róbert írta, a látványtervező a Blattner Géza-díjas Bartal Kiss Rita, a zeneszerző Cseri Hanna (e.h.), a rendezőasszisztens Boldizsár Éva Viktória, a rendező: Markó-Valentyik Anna. Szereplők: Berta Csongor, Miller Patrik, Szivós Réka, Benkő Zsuzsanna, Csörögi Gábor, Taba Dorottya Lucia, Berta Csongor, közreműködik Meleg Gábor.

Az előadás 4 éves kortól ajánlott.

Fotó: Kabóca Bábszínház

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago