Szórakozás · 2021.06.08.

A Gréta a Kabóca Bábszínház vasárnapi bemutatója

Andrea Gregusova Gréta című mesekönyve inspirálta a Kabóca Bábszínház legújabb bemutatóját, amelyre június 13-án, vasárnap 10 órakor várják a közönséget az Agóra színháztermébe.

VII. Jeffrey Sterling, Somerset reménybeli címzetes grófja, vagyis Kisjeff a szárazföldön él, és eltökélt szándéka, hogy olajfúrótoronyügyi kockázatelemző lesz. Mígnem egy napon belepottyan az Északi-tengerbe, és csak merül, merül, merül… egészen addig, amíg VII. Gréta, a Mélytengerek reménybeli császárnője, vagyis Kisgréta el nem nyeli. Ezzel pedig kezdetét veszi Kisjeff életének legizgalmasabb kalandjai: a találkozás a Mélytengerek világával.

A Gréta szívhez szóló történet egy kisfiú és egy kis bálna barátságáról, a megbocsátás erejéről, a víz alatti és a víz feletti világ összetartozásáról.


A darabot Markó Róbert írta, a látványtervező a Blattner Géza-díjas Bartal Kiss Rita, a zeneszerző Cseri Hanna (e.h.), a rendezőasszisztens Boldizsár Éva Viktória, a rendező: Markó-Valentyik Anna. Szereplők: Berta Csongor, Miller Patrik, Szivós Réka, Benkő Zsuzsanna, Csörögi Gábor, Taba Dorottya Lucia, Berta Csongor, közreműködik Meleg Gábor.

Az előadás 4 éves kortól ajánlott.

Fotó: Kabóca Bábszínház

Kép forrása: pekaroland.hu

[fbcomments]