Kreatív foglalkozással egybekötött városnéző programra várják október 6-án, pénteken délután háromtól hatig elsősorban az alsó tagozatos gyerekeket osztályukkal vagy szüleikkel, barátaikkal.

A résztvevők a séta során Veszprém történetével és nevezetességeivel ismerkednek meg Ferenczik Brigitta és Kilár Boróka idegenvezetők segítségével, míg Hajdu Franciska, a Gombrich Mester Művészeti Tanodája tanodavezetője játékos, kreatív és vizuálisan fejlesztő feladatokkal színesíti a programot. A séta előtt minden gyermek kap egy saját foglalkoztató füzetet, amelyben feldolgozhatja a séta során látottakat és hallottakat. A sétát egy kellemes piknikkel zárják a csodálatos panorámát nyújtó Benedek-hegyen.

Útvonal: Erzsébet-sétány–Színházkert–Petőfi Színház–Hangvilla–Óváros tér–Tűztorony udvara–Szentháromság-tér–panorámaterasz–Benedek-hegy, időtartam: 3 óra.

A gyermekjegy 1800, a felnőttjegy 1500 forintba kerül. A részvételi díj tartalmazza az idegenvezetés, a kreatív foglalkozás, a rajzoló és festő eszközök használatának, a foglalkoztató füzet és a piknik költségét.

Regisztráció október 4-én, szerdán 16 óráig a következő mailcímen: franciska.hajdu@gmail.com.

Hozzászólások

hozzászólás