Horváth Renátó amatőr sportoló, zenei producer, fesztiválszervező négy nap alatt körbegördeszkázza a Balatont. Sok hozzá hasonló „őrült” csatlakozott már most hozzá, és elkísérik ezen a túráján.

Közben a közösségi oldalakon és a nagy elérési hírportálokon is közvetítik a gurulás legszebb, legérdekesebb pillanatait. Renátó szeretné arra felhívni a figyelmet, hogy 40 felett is lehet aktívan élni, valamint arra, hogy ezt az alapvetően városi sportnak tartott időtöltést ki lehet vinni a legszebb nyaralóhelyeinkre vagy akár a természetbe. Az élő bejelentkezésekben és a napi road movie kisfilmekben bemutatja, hogy nagyszerű kikapcsolódást nyújt a Balaton a fürdőszezon után, októberben is.

A hajtás nem öncélú, mert a deszkás ezzel a kihívással szeretné felhívni a figyelmet a koronavírus-járvány miatt megtépázott zeneipar szomorú helyzetére, ezért a túra négy napján a Fábián Juli Emlékalapítvány javára gyűjt adományokat. Több zenész és zenekar is felajánlott tárgyi ajándékokat, amiket azok között sorsolnak ki, akik általuk keresztül adományoznak az alapítványnak. (A lista folyamatosan bővül az esemény Facebook-oldalán.)

A deszkázás tegnap indult Siófokról. Megálltak Tihanyban, Keszthelyen és Fonyódon, vasárnap délután pedig begördülnek Siófokra, ahol egy koncertsorozat várja az érdeklődőket. (Program később az esemény Facebook-oldalán)

A projekt partnerei: a balatoni fesztiválok legjavát összefogó MOL Nagyon Balaton, a Balatoni Kör, az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ és még sokan mások, zenészek, zenekarok, fesztiválok, deszkások.

Az utat ezen az Instagram profilon közvetítik folyamatosan.

balatontérkép

 

Hozzászólások

hozzászólás