Categories: Közélet

VVHHFE – Húsvéti jótékonysági kabalakampány

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesületének elnöke, Molnár Roland sajtótájékoztatón jelentette be: az egyesület a társszervezőkkel megkezdte a csokoládé- és plüssállat-gyűjtést, hogy a veszprémi hátrányos helyzetű fiatalok is kapjanak húsvéti ajándékcsomagot.

Az egyesület a Kukkantó Egyesülettel, a Vitalitás Nyugdíjasklubbal és a veszprémi középiskolákkal karöltve indította el a húsvéti jótékonysági kabalakampányát, amelynek fővédnöke az egykori kézilabdás, Gulyás Péter.

A középiskolákban és a többi gyűjtőponton adhatják le a veszprémiek és a diákok adományaikat, amelyeket április 16-án 15 órakor adunk át a rászoruló fiataloknak a Botev iskolában – mondta Molnár Roland.

Egyesületünk azért vállalta, hogy társszervezője lesz a jótékonysági gyűjtésnek, mert fontosnak tartjuk, hogy kisgyermekkorban elkezdjük fejleszteni a gyermekek szociális érzékenységét – olvasta fel Üreginé Molnár Andrea, a Kukkantó Egyesület titkára az egyesület elnökének, Somody Zsuzsának az üzenetét.

Diákjainkkal együtt fontosnak tartjuk, hogy a hátrányos helyzetű fiatalok húsvétkor és karácsonykor ugyanúgy kapjanak ajándékot, mint a többiek – hangsúlyozta Gulkai László, a VVHHFE alelnöke, a VSZC Jendrassik-Venesz Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája igazgatója. – Iskolánkban a könyvtár a gyűjtőpont. Ide várjuk szeretettel a környéken lakók adományait is!

Szemes György, a Vitalitás Nyugdíjasklub elnökétől megtudtuk, hogy már tavaly is volt közös rendezvényük a hátrányos helyzetű fiatalokat támogató egyesülettel, és folytatják az együttműködést, mert fontos, hogy a generációk egymásra találjanak.

Molnár Roland és Gulyás Péter

Gulyás Péter az egyesület idei hat rendezvényének fővédnökségét vállalta. A kézilabdázó szerint Veszprém sokadjára megmutatja, hogy fontos célok érdekében össze tudnak fogni az itt lakók.

Decemberben kezdődött az együttműködésem a VVHHFE-vel – nyilatkozta portálunknak Gulyás Péter. – Veszprémben születtem, itt nőttem föl, hasonló helyzetben, mint azok, akikért létrejött ez az egyesület. Ha a hírnevemmel vagy a kapcsolataimmal tudok segíteni, akkor örömmel állok rendelkezésre, és részt veszek az egyesület rendezvényein.

[stextbox id=”grey”]Itt adhatják le csokoládé- és plüssállat-adományaikat: Csermák Antal Zeneiskola és AMI, Skorpió Étterem, Vitalitás Nyugdíjasklub (Rákóczi u. 5.), Március 15. utcai könyvtár, Kukkantó Egyesület (Veszprém Televízió, József Attila u. 38.), VSZC Jendrassik-Venesz, Ipari Szakközépiskola, VSZC Táncsics Mihály Szakgimnázium, Padányi Bíró Márton Gimnázium, Lovassy László Gimnázium, VSZC Közgazdasági és Közigazgatási Szakgimnáziuma, iPhone Center Veszprém (Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 14.).[/stextbox]

Révész Erika

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago