Categories: Közélet

VESZPRÉM KUKAC – Olvasóink kedvencei voltak

Hírportálunkon idén a három legnépszerűbb téma a V-Busz, a dupla körforgalom és a hulladékkezelő volt: bármelyikről írtunk, azt 2000–6000 ember elolvasta.

A rabszolgatörvényről kétszer írtunk, mindkét alkalommal háromezres volt az olvasottság. Sok embert érdekelt Freund Tamás lovasi előadása (5300), az arénabővítés (5300), majd annak elmaradása (3000), a kézilabda csapdahelyzete (5000), a kormánytisztviselők felmondása (4500), a Vackoló menhelyen történt tűzeset (4300), a Kinizsi Bank beolvasztása a nagy „közösbe” (3400), Czaun János utolsó képviselői levele (3200), a mikrobiológiai labor megszűnése (3000), az ellenzéki képviselőjelöltek bemutatkozása (3000) és a Hair bemutatója (2300).

Olvasóink figyelemmel kísérték a közgyűlésen történteket is: alkalmanként 1000 és 3000 közötti kattintást értek el a beszámolóink.

Jó néhány írást csak a Veszprém Kukac Facebook-oldalára sikerült föltennünk. Ezek közül legutóbb a nepszava.hu-nak a kórházreformról szóló írása bosszantotta fel olvasóinkat (2700), a Csipesz-challenge-nek kétezren örültek, 5600-an kattintottak az mfor.hu-tól átvett cikkre, ami a veszprémi kézilabda klub veszteségéről és 600 milliós tőkehiányáról szól, 7000-en olvasták el, hogy a királyszentistváni demonstrálók két perc megszólalási időt sem kaptak a veszprémi közgyűlésen a polgármestertől, 3000-en szerették a dr. Bujáky Miklós állatorvos könyvéről szóló beharangozónkat, szintén 3000-en az állatokért demonstrálókról szóló írásunkat. Közel 6500-an olvasták el a Heller Ágnesről írt megemlékezésünket.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago