Categories: KözéletSport

VEDAC – A város is elismerte a legjobb sportolókat

Négy kategóriában Kövér Fanni, Poharánszki Anna, Máté Fanni Szabina és Gosztolai Mária kapott díjat a VEDAC a városi sportévnyitó ünnepségen.

Szerdán, az Agórában Veszprém legjobb sportolóit, edzőit, sportvezetőit díjazta a hagyományos városi sportévnyitó ünnepségen Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata. Porga Gyula polgármester köszöntötte a megjelenteket, méltatta a sportegyesületek tevékenységét és a legeredményesebb sportolók teljesítményét.

A 2018-as év veszprémi sportpillanatai között felidézésre kerültek a legemlékezetesebb események, köztük az I. Veszprémi Súlylökő Párbaj is. Ezúttal a legjobb háromba nem került be a VEDAC, de igazán büszkék lehetünk az eseményre, hiszen hazánk egyetlen köztéri dobóversenyét rendeztük májusban, mely a városi közgyűlésen a hónap műtárgya is lett.

A szenior korú sportolók kategóriájában ítéltek elsőként díjat a VEDAC-nak. A három versenyszámban is világbajnoki címet szerzett Gosztolai Mária lett a szeniorok között díjazott.

Az utánpótlás korú sportolók kategóriában Kövér Fanni, a VEDAC többszörös magyar bajnok, 2018 legeredményesebb serdülő atlétája, valamint Poharánszki Anna, a VEDAC többszörös magyar bajnok távolugrója vehetett át díjat.

Polgármesteri különdíjban részesült Máté Fanni Szabina, magyar bajnok, junior világbajnoki résztvevő gerelyhajító, aki már a felnőttek között is negyedik helyet szerzett az országos bajnokságon.

A díjazott sportolók mellett elismerés illeti edzőiket: Páli Viktort, Máhl Krisztiánt, Kungl Józsefet és Török Krisztiánt is.

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago