Categories: Közélet

GESZTI – Vállalkozói nap a reklámguruval

Geszti Péter, a hazai marketing-kommunikációs szakma legsikeresebb vállalkozóinak egyike leplezetlenül vall családi vállalkozásáról is a hamarosan induló roadshow-ján, amelynek egyik állomása Veszprém lesz.

Geszti Péter, aki maga is KKV-s, november 13-án, szerdán a Hangvillában kerüli az elméletek felsorolását, ehelyett konkrét eseteken keresztül a gyakorlatról, jó és rossz reklámos húzásairól beszél, valamint több neves szakértővel kifejezetten a helyi vállalkozókat érintő kérdéseket boncolgatja majd.

A Geszti Péter special vállalkozói nap újratervezés KKV-s vállalkozóknak a kommunikációs szakma egyik legnagyobb sztárjával.

Újratervezés!

Döcög az üzlet? Elakadtál? A szomszéd biznisze zöldebb? Mehetne jobban is? Ha nem működik, vagy többre vágysz, miért ne váltanál? Lesd el a sikeresek sikereit, tanulj mások kudarcaiból, és fordítsd a javadra!

Jóval több, mint megmondóember!

Tartsuk meg, ami jó, és változtassunk azon, amin szükséges! Hogy min? Nos ezt mutatja be nekünk valós esettanulmányokkal, ragyogó stílusban, sok-sok poénnal és kíméletlen őszinteséggel Geszti Péter, a hazai marketing-kommunikációs szakma legsikeresebb vállalkozóinak egyike, aki maga is KKV-s! Hogy neki könnyű? Nehogy azt hidd! Neki is voltak kudarcai, amiket készséggel felvállal, sőt, megosztja veled is!

Program

A nap első részében, délelőtt, Geszti Péter KKV-s marketingről szóló rendhagyó előadásán vehetsz részt. A délután további részében neves szakemberekből álló talk show következik, amelyből csak az nem tanul, aki nem akar továbblépni. Nem is hinnéd, milyen alapvető hibákat követhetnek el a KKV-sek! Eláruljunk egyet?

Egy hiba, amit ne kövess el!

Ne hidd, hogy már mindent tudsz! Vedd fel a ritmust, és légy aktív részese az üzleti versenynek! Ezekre a kihívásokra igyekszünk felhívni a figyelmet fórumunkon, és segítünk felkészülni, hogy megerősödve, új tudással és tervvel léphess ki a piacra.

További információk itt, jegyek itt.

 

Veszpremkukac

Recent Posts

ÉVIDÉZŐ – Ezen kukacoskodtunk tavaly

Nem túl vidám, de azért izgalmas éven vagyunk túl, minden (ál)szerénységet nélkülözve, kiváló cikkek sokaságán…

7 év ago

BÚÉK – A Balatonnál már délben koccintottak

A 12 éves, alsóörsi Érdi Ferenc Vince nyerte a pezsgődugó-kilövő versenyt. Kölyökpezsgővel. Sarkunkban az új…

7 év ago

CINIKE 2.0  – Az éhező viadala

Ádáz ellenségek voltunk, hónapokig háborúztunk. Nagyra becsültem a találékonyságát, az intelligenciáját, a túlélési technológiái elkápráztattak.…

7 év ago

NAV – Dohányár és online kassza

Amíg a december vége a kormányközeli médiában arról szólt, hogy az előnyös adóváltozásoknak köszönhetően mennyivel…

7 év ago

MESEKÓRHÁZ? – Az állam nem adja!

Mi lesz a Veszprémbe tervezett gyermekkórház épületének sorsa? – tette fel az írásbeli kérdést dr.…

7 év ago

PLT-BOTRÁNY – Nyomoznak az Orbán-interjú ügyében

Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság…

7 év ago