Kultúra · 2021.11.16.

ZONTA adventi jótékonysági koncert

A ZONTA Club Veszprém idei adventi jótékonysági koncertjének bevételével a veszprémi Kozmutza Flóra Készségfejlesztő Speciális Szakiskolát támogatja.

A gyertyafényes koncerten fellép a Bartók–Pásztory-díjas Mendelssohn Kamarazenekar és a Magyar Rádió Gyermekkórusa. A művészeti vezetők Kováts Péter, Bartók–Pásztory-díjas hegedűművész és Dinyés Soma, a Magyar Rádió Gyermekkórusának vezető karnagya.

A koncerten Michael Haydn, Mozart, Kodály és Bartók zenéi mellett felcsendül Bach–Gounod Ave Maria és Gruber Stille Nacht című műve is.

A jótékonysági koncertet november 27-én, szombaton 19 órakor tartják meg a Pannon Egyetem aulájában. Az estet Porga Gyula polgármester nyitja meg, köszöntőt mond Horváth Farkas Beáta, a ZONTA Club Veszprém elnöke.

Jegyek a Petőfi Színház jegyirodájában és online, valamint az előadás napján a helyszínen kaphatók 5000 forintos egységáron. A koncertjegy ára adomány, amivel a ZONTA Club Veszprém a Kozmutza Flóra Készségfejlesztő Speciális Szakiskolát támogatja. Helyfoglalás érkezési sorrendben.

A képen a Mendelssohn Kamarazenekar. Fotó: veszpreminfo.hu

Hozzászólások

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be először a facebook fiókjába egy másik böngészőlapon!