Aláírás mini / Életmód / Egyéb · 2015.08.09.

Zöld Büfé a kórházban

Csak három hete nyílt meg, de máris nagy a forgalma a megyei kórház előcsarnokában lévő Zöld Büfének.

Illés László, a büfé üzemeltetője a kórház főigazgatójával, Rácz Jenővel egyeztetve alakította ki a büfé kínálatát. A tulajdonos elmondta, hogy az intézmény vezetője kimondottan támogatta az egészséges étel- és italkínálattal rendelkező hely megnyitását.


A pultokban helyben készült, friss saláták, szendvicsek, turmixok, Cserpes tejtermékek, magas kakaótartalmú csokoládék, diabetikus és gluténmentes cukorkák sorakoznak.

IMG_1065

– Az egészséges életmód drága, ezzel mindenki tisztában van – mondja Illés László. – Ennek ellenére mi az átlagosnál drágább alapanyagokból készült salátákat, szendvicseket igyekszünk szolid áron kínálni. A vásárlók különleges igényeit is figyelembe vesszük, ha többen kérnek egy-egy egészséges terméket, azt beszerezzük. A nyitás óta folyamatosan kérdezzük vásárlóinkat, mit szeretnének, mivel bővítsük a kínálatunkat.

Nemcsak a kórházban dolgozó orvosok, ápolók, az itt gyógyulók és a látogatók keresik fel a Zöld Büfét: már a környező hivatalokban, bankokban dolgozók is felfedezték a megszokottól eltérő kínálatú helyet, amely reggel héttől délután négy óráig tart nyitva.


[fbcomments]