Kultúra · 2017.07.06.

WORKSHOP – Café Pannónia közösen

A TMK Alkalmi Társulás egyhetes workshopján részese lehet egy táncszínházi produkciónak, és professzionális előadóművészekkel dolgozhat együtt.

Az augusztus 14-étől 19-éig – naponta 10-től 18 óráig – tartó workshop célja, hogy a felkészülés során minden résztvevő és szereplő önmagához képest fejlődhessen és a közös alkotói munka egy határozottan pozitív, lélekemelő élményt jelentsen számára, továbbá hogy ezzel az érzelmi töltettel egy sokrétű, a szokásosnál kísérletibb, mondhatni OFF, a színházat több oldalról megközelítő előadás jöhessen létre.


A workshopon neves táncművészek és színházi szakemberek tartanak foglalkozásokat:  Györke Tímea kontakttánc oktató, Krámer György táncművész, koreográfus, Katona Gábor táncművész, koreográfus, Máté P. Gábor színész. A rendező, koreográfus Turós-Máté Kinga, a producer Buvári Tamás.

A workshop során készül el a Café Pannónia című táncszínházi előadás, melynek a bemutatója a Dubniczay-palotában lesz augusztus 19-én 20 órakor.

Jelentkezés (18 éves kortól) és információ a studio@szeretfilm.hu-n, vagy a SzeretFilm Stúdió Facebook-oldalán.
A próbafolyamatról a SzeretFilm Súdió közreműködésével film is készül. A program a Művészetek Háza Veszprém közreműködésével valósul meg.


[fbcomments]