Közérzet · 2020.12.07.

VVHHFE – Számítógépeket és ruhát gyűjt az egyesület

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete egy inkognitóját megőrizni kívánó adományozótól összesen húsz számítógépet kapott, amelyeket hátrányos helyzetű általános és középiskolás diákok között oszt majd szét.

Adományozónknak köszönjük a felajánlást! – mondta Molnár Roland, az egyesület elnöke. – Az egyesület továbbra is várja az adományokat cégektől, magánszemélyektől: használt, de működőképes laptopokat, asztali számítógépeket monitorral, tableteket, ezen kívül pedig ruhaadományokat is gyűjtünk. Azt, hogy kik kapják ezeket a felajánlásokat, a tanároktól, iskolaigazgatóktól érkező javaslatok alapján döntjük el, de bárki értesíthet bennünket, ha a saját környezetében ismer hátrányos helyzetű gyereket, fiatalt, akinek szüksége lenne a tanuláshoz számítástechnikai eszközre.


Az eszközöket és a jó állapotban lévő, tiszta ruhaneműt folyamatosan várja az egyesület. A felajánlásokról Molnár Rolandot kell értesíteni a 20 240 8667-es telefonszámon, illetve a vvhhfe@gmail.com e-mail címen.


[fbcomments]