Közérzet · 2020.03.31.

VVHHFE – Segítsen, hogy segíthessünk!

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület évente több száz hátrányos helyzetű fiatalt támogat rendezvényei bevételéből, valamint az önkéntesen adakozó cégek és magánszemélyek jóvoltából. A koronavírus miatt idén több olyan programjuk is elmarad, amelyeket azért rendeznek minden évben, hogy bevételhez jussanak, viszont egyre több a rászoruló fiatal, akik a segítségük nélkül az eddiginél is rosszabb helyzetben kénytelenek élni a mindennapjaikat.

Idén közel másfél millió forintot osztottunk ki a hozzánk érkezett kérelmek alapján – mondja Molnár Roland, az egyesület elnöke. – Ezen felül minden évben karácsonyra, húsvétra, ballagásra és tanévkezdésre ajándékcsomagot adunk az iskolák által javasolt tanulóknak. A minden év novemberében megrendezett gálánkon 15 középiskolás diákot ajándékozunk meg, decemberben pedig tartós élelmiszer csomagot osztunk. Mivel a koronavírus miatt beláthatatlan ideig nem tudjuk megtartani azokat a rendezvényeinket, amelyek bevételt hoznak az egyesületnek, a korábbinál is több támogatóra és meglévő segítőink még nagyobb jóindulatára lenne szükségünk.


Az egyesületet többféleképpen is támogathatják céljai elérésében: készpénzzel, amelyet a következő számlaszámra utalhat: 10104820-26751700-01003002, tárgyi adománnyal (megbeszélés szerint), adója 1 százalékával (az egyesület adószáma: 19382883-1-19).

Az egyesület elnöke és vezetősége előre is köszöni a segítséget.

Adománya garantáltan jó helyre kerül, mert jót tenni könnyű, ha sokan segítenek – hangsúlyozza az elnök.


[fbcomments]