Közérzet · 2019.09.12.

VVHHFE – Jótékonysági sütivásár három héten át

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén nem kilenc, hanem 12 napig tart a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete által szervezett süteményvásár a Kossuth utcán, a nagyposta előtt.

A süteményvásár teljes bevételét a hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére fordítjuk – jelentette be Molnár Roland, az egyesület elnöke az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón. – A vásár nyitónapján, szeptember 18-án, szerdán két órakor a rendezvényen süteményt árusít majd a két fővédnökünk is, dr. Márfi Gyula nyugalmazott érsek és Ovádi Péter országgyűlési képviselő. A vásárt vállalkozók, civilek, képviselők, sportolók támogatják süteménnyel és a jelenlétükkel. A vásárlók együtt szelfizhetnek majd a város ismert embereivel: színészekkel, sportolókkal. Rendezvényünket segíti Eszes Fanni, a Miss Marmaid Hungary.


Eszes Fanni (a kép szélén sötétkék nadrágkosztümben), Magyarország sellője is sellős süteményekke és azzal támogatja a rendezvényt, hogy maga is árusít az egyesület standjánál

Eszes Fanni (a kép szélén sötétkék nadrágkosztümben), Magyarország sellője sellős süteményekkel és azzal támogatja a rendezvényt, hogy maga is árusít az egyesület standjánál

Az egyesület jelmondata: jót tenni könnyű, ha sokan segítenek, ebben az esetbe is érvényes – vette át a szót Ovádi Péter. – Elnök úr személye a garancia, hogy ezúttal is sokan fognak segíteni. Az egyesület évről-évre olyan programokat szervez, amelyek mellé bátran oda lehet állni. Arra bíztatok minden veszprémit, hogy vegyen részt a süteményvásáron és az egyesület novemberi jótékonysági gáláján!

Azt kívánom, hogy Molnár Roland még sokáig folytathassa segítő munkáját! – tette hozzá Vörösmarty Éva, a megyei önkormányzat alelnöke. – A mi feladatunk, hogy támogassuk őt ebben.

Váradiné Sziklai Erika, az egyesület elnökségi tagja minden veszpréminek azt üzente, hogy az egyesület, illetve a támogatók mindenkit nagy szeretettel várnak a süteményvásárra, és bátran jöhetnek a mindenféle érzékenységgel élők, mert számukra is lesz bőven választék.

Gombás Kornél, a Pannon Egyetem kommunikációs és marketing referense az egyetem rektorának, dr. Gelencsér Andrásnak az üzenetét tolmácsolta: tekintettel az egyetem és az egyesület évtizedes kapcsolatára, az intézmény süteménnyel és személyi állományával is támogatja az egyesület rendezvényét.

A Pannon Várszínház és tagjai régóta támogató az egyesületnek – folytatta Vándorfi László, a színház igazgatója. – A támogató tevékenység a színház megalakulása óta benne van a feladatrendszerünkben. Idén öt színészünk vesz részt a süteményvásáron, és természetesen süteménnyel is segítjük a kezdeményezést. Ez a tevékenység is hozzájárul ahhoz, hogy Veszprém sikeres legyen, mint Európa Kulturális Fővárosa.

Tavaly én is árusítottam a süteményt a Kossuth utcán, és láttam, hogy örültek az emberek ennek a kezdeményezésnek – mondta Sánta Szilvia, a Nyugalom Kft. képviselője. – Örülök, hogy a egyesület támogatói között lehetünk!

Szücs Balázs, a História cégcsoport ügyvezetője is fontosnak tartja, hogy a cég beálljon egy jó cél mögé.

Veszprémben működik a társadalmi szolidaritás – jelentette ki Gulkai László, az egyesület alelnöke, a Jendrassik–Venesz igazgatója. – A cégek, vállalkozások már sokszor bizonyították, hogy segítenek, ha kérjük. Tavaly a civilek is tanúbizonyságát tették segítőkészségüknek azzal, hogy megvásárolták az összes süteményt a standunkról. Most is mindenkit várunk!

[stextbox id=”grey”]Három héten át tart a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete által szervezett süteményvásár. Az egyesület tagjai, diákok, a város jeles személyiségei szeptember 18-án, 19-én, 20-án, 21-én, 25-én, 26-án, 27-én, 28-án, október 2-án, 3-án, 4-én és 5-én várják azokat, akik vásárlásukkal támogatni szeretnék a hátrányos helyzetű fiatalokat. Szerdánként, csütörtökönként és péntekenként 14-től 18, szombatonként 9-től 11 óráig árusítják a süteményt a Kossuth utcán, a nagyposta előtt. Az egyesület honlapján és Facebook-oldalán az érdeklődők naponta megtalálják majd, hogy kivel szelfizhetnek.[/stextbox]


[fbcomments]