Közérzet · 2020.12.19.

VVHHFE – Átadták az első számítógépeket

Sikeres a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület akciója: az egyesület elnökéhez eddig több mint harminc számítógép érkezett, így Molnár Roland megkezdhette az eszközök szétosztását.

– Idén közbeszólt a világjárvány, így nem tudtuk megtartani egy csomó rendezvényünket, köztük a novemberi jótékonysági gálánkat, amelyek bevételét mindig hátrányos helyzetű fiatalok támogatására fordítjuk, de a felhívásunkra nagyon sokan ajánlottak föl az egyesületünknek jó állapotban lévő számítógépeket, amelyek nagy segítséget jelentenek a diákoknak az online tanulásban – mondta az elnök. – Ráadásul Bóka Bence, a Fidelitas regionális igazgatója rengeteg ruhát, meleg ételt és élemiszercsomagot ajánlott fel a gyűjtésükből egyesületünknek, mert tudja, hogy mi kapcsolatban vagyunk a rászorulókkal az iskolákon keresztül. A Pizza Plusz pedig pizzát és üdítőt ajánlott fel, amit azon melegében átadtunk a gyerekeknek.


Az egyesület továbbra is várja a használt, de jó állapotban lévő számítógépeket, laptopokat, tableteket, valamint jó állapotú, használt ruhát is gyűjt! A felajánlásokat Molnár Roland fogadja a következő telefonszámon: 20 240 8667.

A Pizza Plusz pizzái és üdítői is hátrányos helyzetű családokhoz kerültek

A Pizza Plusz pizzái és üdítői is hátrányos helyzetű családokhoz kerültek


[fbcomments]