Szórakozás · 2017.04.03.

VESZPRÉMFEST – Tom Jones a legnagyobb név

Tom Jones, Heather Small és Richard Bona. Nem ebben a sorrendben, de ők lesznek az idei VeszprémFest fellépői. A VeszprémFest július 12-étől 15-éig várja a közönségét, és nem marad el a nagyon népszerű Rozé, rizling, jazz-napok sem. Ezt Mészáros Zoltán fesztiváligazgató jelentette be a mai sajtótájékoztatón.

A július 12-étől 15-éig tartó rendezvény első két koncertje új helyszínen lesz. Mivel az érseki palotán a fesztivál ideje alatt is folynak majd a felújítási munkálatok, a szervezők a História Kertbe várják a bulizni vágyókat. Igen, jó buli lesz a kameruni basszusgitáros, Richard Bona (aki már harmadszor jön a VeszprémFestre) és nagyrészt kubai muzsikusokból álló zenekarának koncertje július 12-én, szerdán, valamint az MPeople egykori énekesnőjének, Heather Smallnak a fellépése július 13-án, csütörtökön, ezért sem raknak a küzdőtérre székeket. Akik mégis ülve szeretnék élvezni a zenét, azoknak egy 700 fős tribünt építenek.


A július 14-ei Tom Jones koncertet viszont az arénába viszik, számítva a hatalmas érdeklődésre – az arénában jóval nagyobb létszámú közönséget tudnak fogadni.

Ezekre a koncertekre online már kaphatók jegyek.

Először fordul elő a fesztivál történetében, hogy Mészáros Zoltán nem tudta bejelenteni a VeszprémFest utolsó, szombati napjának fellépőjét, mert még nem dőlt el, hogy a jelenlegi három alternatíva közül melyik lesz a befutó.

Nem marad el a Rozé, rizling, jazz-napok sem: július 7-étől 16-ág, tíz napon keresztül harminc koncert és harminc borászat várja a kikapcsolódásra, jó muzsikára, finom falatokra vágyókat az Óváros téren. A gyerekeknek pedig ismét kiírják az Én házam, én tornyom, én városom című rajzpályázatot, amely tavaly nagy sikert aratott.


[fbcomments]