Közérzet / Kultúra · 2019.05.02.

VENŐKE – Kiállítás és eredményhirdetés a Gizella Napokon

A Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület a Gizella Napokon két eseményre is várja az érdeklődőket: május 6-án a Hangvillába, május 10-én a megyei könyvtárba.

Május 6-án, hétfőn a VENŐKE délutánja lesz a Hangvilla konferenciatermében és 2. emeleti folyosógalériáján.


Úgy tetszik, hogy jó helyen vagyunk itt… címmel a Betty és Barátai, valamint a RE-ZE-DA citeraegyüttes ad műsort 16 órakor.

Az alkotó képzőművésznők kiállításának megnyitója 17.15-kor kezdődik. Az Asszonymesék ecsettel című kiállítást B. Hegedüs Piros képzőművész, tanár nyitja meg, közreműködik Mosonyi Orsolya énekes. A táncház 18 órától várja a fiatalokat és az időseket Vastag Richárd, a Népművészet Ifjú Mestere, a Gerence Hagyományőrző Néptáncegyüttes vezetője.

Május 10-én, pénteken 16 órakor az Eötvös Károly Megyei Könyvtár Kisfaludy-termében kezdődik a Laptopomon régi asszonyok üzennek… címmel, a VENŐKE által meghirdetett irodalmi pályázatának írásaiból összeállított műsor a Váci Mihály Irodalmi Színpad tagjainak közreműködésével.

A VENŐKE minden rendezvénye ingyenes, a vendéglátáshoz felajánlásokat elfogadnak. Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.


[fbcomments]