Életmód · 2022.07.13.

Vászonképek a legjobb babafotókból

Egy gyermek érkezése minden szülő életében meghatározó pillanat, így magától értetődő, hogy igyekszünk az első hónapokat, éveket minél pontosabban megörökíteni. De mit kezdjünk a sok jól sikerült fotóval? Adunk néhány tippet cikkünkben!

Vissza a hagyományokhoz

Gyermekkorunk meghatározó élményének számított a családi fotóalbum nézegetése. Mindig mókás volt viszontlátni szüleinket, nagyszüleinket fiatalabb korukban és hallgatni az érdekesebbnél érdekesebb történeteket. Annak érdekében, hogy ezt a hagyományt továbbvigyük, jó fizikai formában is megőrizni a fényképeket a digitális mellett.

Készíttess egyedi vászonképet garanciával a Vászonkép Szalon segítségével családi fotóidból, hogy mindig látható helyen legyenek a legboldogabb közös pillanatok!


Gyakori probléma, hogy egy mobiltelefon vagy számítógép meghibásodása esetén elvesznek a felbecsülhetetlen értékű fotók is. Ilyen esetben vagy nagyon magas költségek árán tudják visszahozni emlékeinket erre specializálódott szolgáltatók, vagy pedig sehogy. Éppen ezért érdemes időről időre gondoskodni a fotók fizikai formában történő sokszorosításáról is, valamint több mint egy adattárolón rögzíteni a fájlokat.

Fotófal babaképekből

Annak érdekében, hogy ne csak ünnepnapokon kerüljenek elő a családi képek, akár otthonunk falát is díszíthetjük velük. A vászonkép fotófal segítségével a nappaliban ülve vagy az előszobába belépve is megcsodálhatjuk kedvenc pillanatainkat.

A hagyományos képkeretes fotónyomtatás egyik átka, hogy napsugárzás és az idő előrehaladtával kifakulhatnak, megsárgulhatnak. Az üvegkeret is sok veszélyt rejt magában, különösen akkor, ha kisbaba vagy tipegő van a családban, aki esetleg elérheti azt.

A vászonkép ezzel ellentétben por- és ütésálló, nem fakulnak ki a színei, és tartósságát sok-sok éven át kiválóan megőrzi. Így az első lépésekről vagy az óvodás ballagásról készült fényképek még a diplomaosztó napján is remekül mutatnak majd!

Emellett a fotófal nagy előnye, hogy bármikor és bárhogyan bővíthető. Így évek elteltével egy valóságos naplót láthatunk otthonunk falán, minden nap átélve a csodás pillanatokat.

Kreatív ötletek

A fotófalat többféleképpen kivitelezhetjük, és akár több helyiségben többféleképpen is megvalósíthatjuk. A nappaliban, előszobában jól mutatnak a nagy vászonképek, a hálószobában pedig kisebb méretű, akár polaroid méretű képekből fényfüzért is fellógathatunk. Így nemcsak, hogy izgalmas fali dekorációként, de fényforrásként is szolgálnak a legjobban sikerült fotóink.

A képeket alakzatba is rendezhetjük, hogy egy betűt, geometriai vagy absztrakt formát öltsenek. Jó ötlet lehet az édes babafotókból egy szív alak elkészítése vagy a gyermek nevének kezdőbetűjének alakzatba rendezése.

Látogass el a Vászonkép Szalon honlapjára, és rendelj nagyszerű minőségű vászonképeket családi fotóidból!


[fbcomments]