Szórakozás · 2018.02.08.

VÁROSNÉZÉS – Valentin-napi séta

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. Valentin-nap alkalmából február 14-én, szerdán 17 órától garantált városnézést szervez helyi, profi idegenvezető közreműködésével.

A gyalogos városnézés keretében – amely az Óváros térről indul és a várba vezet – szakavatott idegenvezető, Ferenczik Brigitta mutatja be a nevezetességeket és a történelmi értékeket. A résztvevőknek Valentin-nap alkalmából apró, édes meglepetéssel készülnek.


A résztvevők a kitűzőjük felmutatásával az alábbi helyeken kaphatnak 50 százalékos kedvezményt a belépőjegy árából az idegenvezetést követő napon, február 15-én: Laczkó Dezső Múzeum kiállítóhelyei (Laczkó Dezső Múzeum, Bakonyi Ház, Hősök Kapuja), Művészetek Háza és kiállítóhelyei (Modern Képtár – Vass László Gyűjtemény, Csikász Galéria, Dubniczay-palota, Tegularium), Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ. Plusz mindenkinek jár egy ingyen veszkrémes a Mackó Cukrászdában.

A vezetés díja felnőtteknek 1000, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forint személyenként, a családi jegy 2500 forint. A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható. Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.


[fbcomments]