Hasznos / Egyéb · 2023.08.11.

Valami menő nászajándékot keresel?

Dübörög a nyár, és vele együtt az esküvői szezon is. Akad, aki csak egy-kettő lagziba hivatalos, ám aki olyan életkorban van, és tág a baráti társaság, vagy épp nagy a rokonság, ott nem ritka az ennél jóval több esküvőre való meghívás sem.

Az öltözködés mellett általában az ajándék szokott elég nagy fejtörést okozni, hiszen nem mindenki szeret sablonos ajándékokat vásárolni. Ha a pár nem köti ki, hogy csak pénzt szeretnének ajándékba, akkor máris gondolkodhatsz azon, hogy mivel rukkolsz elő az ifjú párnak.

Tartsd be az etikettet!

Az ajándékválasztás szabályait azért nem árt betartani, így csak akkor végy az ifjú házasoknak szexi nászajándékot, ha vagytok olyan közeli kapcsolatban, hogy elhangzott akár a férj, akár a feleség szájából a mondat: “Vágyaim netovábbja egy izgalmas szexuális játékszer!”

Ha nem vagytok olyan nexusban, hogy ez elhangozhassék, akkor arra se érezd magad feljogosítva, hogy ilyen jellegű ajándékot végy nekik. Ha ugyanis távolabbi az ismeretség, akkor inkább a semlegesebb ajándékötletek felé illik orientálódni. Bármennyire is unalmasnak tűnik, inkább végy a távoli rokonnak egy klassz kávéfőzőt, mint egy szexi fehérneműt.

Persze sokkal jobb a helyzet, ha valóban közeli a kapcsolat, mert így viszont olyan ajándékot tudsz átnyújtani, ami valóban örömet fog szerezni az ifjú házaspár mindkét tagjának.

No, de lássuk, milyen ötletek közül válogathatsz? Meg fogsz lepődni, hogy milyen széles a kínálat a Vágyaim.hu webáruházban is!

A legtutitbb nászajándékokat itt találod!

Aligha van olyan páros, aki ne szeretne játszani! Számukra ideális lehet egy felnőtt társas, amely nem csupán szórakoztató, de még izgató is, és garantáltan feldob minden egyes együtt töltött estét. Sőt, még abban is a páros segítségére lesz, hogy minél jobban megismerjék egymást a felek, és hogy kitapasztalják, kinek mi a jó, ki hogy szereti.

Persze választhatsz akár szexi fehérneműket is, ha a menyasszonnyal ápolsz szorosabb viszonyt. Ha viszont a vőlegény barátja vagy, akkor nem túl szerencsés ilyen ajándékkal beállítani.

Függően attól, hogy mennyire bevállalós a pár, választhatsz akár az alapvető szexuális segédeszközök közül, de ha túl akarsz jutni a dildó-vibrátor-maszturbátor triumvirátusán, akkor akár BDSM vonalon is elindulhatsz. Ha kicsit szolidabb párossal van dolgod, akkor állíts össze egy síkosítóból és masszázsgélből álló csomagot, és máris hozzájárultál az egészséges és kiegyensúlyozott szexuális életükhöz!

Fő a diszkréció!

Sok pár dönt úgy, hogy a család jelenlétében bontogatja az ajándékokat, hogy együtt örüljenek annak a sok szépnek, amit az ifjú házasok kaptak.

Éppen ezért fontos, hogy kinyomozd, hogy az ajándékozott felek is így terveznek-e, mert ha igen, akkor bizony ildomos jelezni feléjük, hogy a te csomagodat csak kettesben bontsák ki. Nem kell senkinek tudni arról, hogy milyen pajzán játékokat fog űzni a friss házaspár akár már a nászéjszakán is! A Vágyaim.hu webáruház nagyon diszkréten csomagol és szállít, kövesd hát te magad is a példájukat.


[fbcomments]