Közérzet · 2021.03.09.

V-BUSZ – Forgalmirend-változás a Pápai úti körforgalmi csomópontnál

A V-Busz értesíti az utasokat, hogy a kivitelezőtől kapott tájékoztatás alapján március 13-án és 14-én, szombaton és vasárnap teljes üzemidőben ideiglenes forgalmi rend lép életbe a Pápai úti körforgalmi csomópont és a hozzá kapcsolódó útszakasz aszfaltburkolat építése miatt.

Március 13-án és 14-én a Pápai út aszfaltozási munkái miatt teljes üzemidőben nem érintik a Pápai úti forduló, Henger utca/Ipar utca megállóhelyeket az 1-es és 8-as számú autóbuszjáratok.


Kijelölt terelőútvonal: Táncsics utca–Szent István utca–Kistó utca–Házgyár–Házgyári út/Henger utca–Valeo–Piramis utca–körforgalom.

Ennek értelmében az Ipari parkba közlekedő autóbuszok a Tizenháromváros tér–Dózsa tér után a Kistó utca–Házgyári út érintésével, fordított irányban fognak közlekedni, és a Piramis utcai körforgalomban fordulnak/indulnak vissza.

A 8A járatok nem érintik a Pápai úti fordulót, a Volán-telep előtt fordulnak vissza.

A 18-as járatok a Tizenháromváros tér után a Volán-telep előtt visszafordulnak a Kistó utca felé, majd a Házgyári útról bekanyarodva érintik a Házgyári út/Henger utca–Valeo–Piramis utca megállóhelyeket, és a Piramis utcai körforgalomban fordulnak vissza a Csatárhegy felé.

A V-Busz a kivitelező nevében is köszöni az utazók türelmét és megértését!


[fbcomments]