Közérzet · 2019.01.29.

V-BUSZ – Februárban menetrend-módosítás

A V-Busz Kft., a város új közösségi közlekedési szolgáltatója a Facebookon hívja fel az utazóközönség figyelmét arra, hogy hamarosan bővebb információkkal fog szolgálni a februárban bevezetni tervezett menetrend módosítási javaslatai részleteivel kapcsolatban.

A szolgáltató bejegyzése alatt sok utazói vélemény, kérés sorakozik. Ezekből idézünk néhányat.


Szeretnénk a munkásjáratok (32, 35) egyikét újra visszakapni! A Házgyárin dolgozók számára nagyon fontos lenne a munkába és hazajárás végett!!”

A 11-es helyi járat reggel 7 és 8 közötti indulási idejét a Vámosi út felől a vasútállomás felé javították, ezt köszönjük. De a többi időpontokat miért nem? A fenti időszak kritikus, de a többi időpontokban is kevés a lejutási idő, hiszen a vonatok akkor is óra 2 perckor indulnak! A 11-es járat jelenlegi menetrendje miatt nem lehet leérni a vasútállomásra úgy, hogy biztonságban el lehessen érni a vonatot! Kérjük javítani, legalább 5 perccel korábbi indulásra! Hétvégén is sokan utaznak vonattal!”

Kérnénk csuklós busszal megoldani az utazást legalább munkába járás és a hazafelé útra az ipari parkból, mert délután éppen nem állunk egymás nyakán a 14.10-es 1-es járaton! Köszönettel! Elismerés a sofőröknek…”

A hétvégi menetrendet is úgy kéne összehangolni, hogy ha a Cholnokyról indul az ember délelőtt, elérje a csatlakozást (ne az menjen el előbb), ha a Posta garázsig akar menni. Sokan járnak ki a lengyelpiacra.”

A 3-as busz menetrendjét is kérnénk változtatni, legalább munkába menet és munkából jövet a reggeli, délutáni, éjszakai műszak miatt (fagyigyár, tejipar).”

(A V-Busz grafikája a képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.)

vébusz


[fbcomments]