Szórakozás · 2018.09.15.

ÚJDONSÁG – Színház az állatkertben

A Veszprémi Petőfi Színház társulata négyállomásos zenés, szórakoztató műsorral várja a Veszprémi Állatkert látogatóit szeptember 23-án, vasárnap 14 órától.

Nagy esemény az életünkben ez a kezdeményezés, hiszen közös programra készül Veszprém Megyei Jogú Város két intézménye, a Veszprémi Állatkert és a Veszprémi Petőfi Színház – mondta a programot beharangozó sajtótájékoztatón Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója.
– Veszprém legnagyobb attrakcióinak egyike az állatkert, én magam is rendszeresen járok a mai napig is, végigkövettem a fejlődését. Mindig foglalkoztatott, hogyan lehetne összekapcsolni az állatkerti sétát a mi tevékenységünkkel, a művészettel. Gyakran kötik össze a vidékről érkező nézőink is állatkerti kirándulásukat esti színházi előadással. Ezen elindulva született meg bennem a Színház az állatkertben program ötlete – mesélte a Veszprémi Petőfi Színház igazgatóhelyettese, Kellerné Egresi Zsuzsanna, a projekt ötletgazdája.
A Veszprémi Petőfi Színház társulata négyállomásos zenés, szórakoztató műsorral készül szeptember 23-án, vasárnap 14 órától. Ezzel az attrakcióval szeretnék erősíteni a város kulturális kínálatát, erősíteni a két intézmény hírnevét, munkáját, és örömmel teremtenek hagyományt a kezdeményezésből.
A fellépők között a színház művészei szerepelnek, illetve azok a barátok, akik már szinte a társulat tagjai. Állomásonként közel félórás műsorra számíthatnak az érdeklődők, ahol állatokkal kapcsolatos dalokat, irodalmi műveket adnak elő a művészek. A produkciók állomásai a dinópark, a szavanna kifutó, az elefántház környéke és az Afrika-szavanna játszótér.
Török László, a Veszprémi Állatkert igazgatója úgy fogalmazott, azonnal nyitott volt a Veszprémi Petőfi Színház megkeresésére.


Általában a természet és az állatok szeretete miatt érkeznek a látogatók, de biztos vagyok benne, hogy szívesen fogadják ezt az újszerű kezdeményezést is, amely így egy kicsit a kultúra napja lesz az állatkertben – mondta, hozzátéve, hogy egy szép vasárnapi napon több mint kétezer vendéget fogadnak.
A belépőárak változatlanok maradnak ezen a napon, és a művészi produkciókat is tartalmazzák.


[fbcomments]