Közérzet · 2019.01.11.

TŰZ – Szakembert keresnek

Tűz ütött ki éjszaka a Vackoló Állatvédő Egyesület kutyamenhelyén, aminek következtében leégett a menhely tetőszerkezete. Sürgősen szükség lenne egy szakemberre, aki megcsinálja a menhely tetőjét.

Az erről szóló hír itt olvasható.


Telefonon elértük Farkas Zsuzsát, a menhely vezetőjét, az egyesület elnökét, aki a Veszprém Kukacnak azt nyilatkozta, hogy ma éjszakára megpróbálják fóliával pótolni a leégett tetőt, mert tartanak a csapadéktól. A tetőszerkezet javítására adományokból összejön az anyag ára, de sajnos nem találnak olyan szakembert, aki gyorsan meg tudná javítani a tetőt. A tetőlécek leégtek, ezeket kellene pótolni, és föltenni a hullámpalát, hogy megvédje az állatokat a lehulló csapadéktól. A szakember jelentkezését a 70 942 6895-ös telefonszámon, illetve a vackoloveszprem@gmail.com e-mail címen várják.

– Kétszáz kutya van nálunk, szerencsére csak egy sérült meg: belelépett a parázsba – tudtuk meg Farkas Zsuzsától. – A felnőtt kutyáknak tudunk enni adni, de a kölyökkutyáknak való táp az utolsó morzsáig elégett.

Ha valaki szeretne az egyesületnek segíteni, a kölyökkutyáknak való tápot leadhatja a Black Molly díszállat-kereskedésben (Jutasi út 29.) és a Kedvenc állatorvosi rendelőben (Budapest út 43.). Az egyesület előre is köszöni a segítséget.


[fbcomments]