Közérzet · 2022.01.04.

Tragédia – Tévedés történt az elhunytak azonosításakor

A Sümegi Szó információja szerint a január 1-jén a Tapolca és Kisapáti között történt autóbalesetben elhunytak azonosításakor tévedés történt. A helyi lap a következő tájékoztatást közölte az ügyről:

A Sümegi Szó több forrásból is megerősítést kapott, hogy a január 1-jén a Tapolca és Kisapáti között történt autóbalesetben elhunytak azonosításakor tévedés történt.

Az autóban ülő öt fiatal közül kettő lány volt, Gy. Dóra és Sz. Melani. Közülük egy lány élte túl a balesetet, a hatóságok akkori álláspontja szerint Gy. Dóra. A hatóságok a szülőket külön-külön tájékoztatták!


Tegnap, január 3-án késő éjjel nyomozók jelentek meg az elhunytnak vélt Sz. Melani szüleinél, és közölték, hogy a gyermekük él. Ugyanis nem az ő lánygyermekük hunyt el a balesetben. A csabrendeki Sz. Melanit jelenleg a szombathelyi kórházban kezelik. Sz. Melani szülei megerősítették a hírt, és közölték, hogy gyermekük, Melani él, a vér és a kórházi azonosítása megtörtént.

Kerestük a Veszprém megyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztályát az azonosítással és tévedéssel kapcsolatosan, de ők írásban ígértek választ. Ahogy megérkezik a válaszuk, azonnal közöljük.

Részvétünk az elhunytak hozzátartozóinak!

A kép a baleset helyszínén készült. Fotó: Varga György/MTI


2 hozzászólás

  1. Gombás szerint:

    Eszerint a másik családnak két gyerneke veszett oda. Ga jól értem.

[fbcomments]