Életmód · 2018.03.13.

TOURINFORM – Tavaszváró séta

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. március 17-én, szombaton 10.30-tól városnézést szervez Ferenczik Brigitta, helyi, profi idegenvezető közreműködésével.

A Tourinform iroda elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A séta résztvevőinek egy kis tavaszváró meglepetéssel készülnek.

Veszprém elnyerte a fődíjat a Virágos Magyarország pályázatán 2017-ben, amelyet a városunkban megrendezett nagyszabású díjátadón jelentett be a Magyar Turisztikai Ügynökség a szakma kiválóságai és az országos sajtó jelenlétében. A magas rangú elismeréssel azt is elérte a város, hogy képviselteti magát az európai szintű versenyben is. Ez alkalomból szeretnék megmutatni, hogy milyen zöld, természetközeli és virágzó szeretett városunk. A rendezvényen origami hajtogatással csatlakoznak ahhoz az összefogáshoz, amely a Virágos Veszprémet mutatja be a nemzetközi porondon. (A séta előtt, 10.30-tól 10.40-ig kézműves origami program.)

A vezetés díja felnőtteknek 1000, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forint, a családi jegy 2500 forint. A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.


[fbcomments]