Közérzet · 2017.11.22.

TOP 100 – A Happ a legjobbak között

A márkói székhelyű Happ Fuvarozó és Szállítmányozó Kft. bekerült az idei Szerethető Munkahely-díj TOP 100 cége közé.

A Szerethető Munkahely-díjat a DreamJobs csapata hozta létre, hogy bemutassa azokat az itthoni kis- és középvállalkozásokat, amelyek kollégáik számára olyan környezetet teremtenek, ahol öröm dolgozni.


Az idei versenyen az indulókból a Top100 céget a közönség, illetve szakmai zsűri választotta ki. A márkói székhelyű Happ Fuvarozó és Szállítmányozó Kft. bekerült az idei Szerethető Munkahely-díj TOP 100 cége közé. A kampány során több mint húszezren láthatták, hogy a Happ Kft. egy emberközpontú, szakmailag is erős cég, ahová még hétfőn is jó bemenni dolgozni.

Az áruszállítással és logisztikával foglalkozó vállalatot a Happ család alapította több mint húsz évvel ezelőtt. Fuvarozó és logisztikai szolgáltatói tevékenységüket családi vállalkozásként kezdték és cégcsoportjukat ma is családi vállalkozásként működtetik. A cég sokat tesz azért, hogy szolgáltatásai magas minőségét folyamatosan megőrizzék. Ennek érdekében rendszeresen képezik munkatársaikat, fejlesztik szállítóeszköz állományukat és bővítik szolgáltatásaikat.


[fbcomments]