Hasznos / Egyéb · 2022.10.21.

Tökéletes megoldás a végleges szőrtelenítésre

Biztosan számodra is problémát okoz a folytonos szőrnövekedés. Az otthoni házi praktikákkal végzett szőrtelenítés azon túl, hogy időigényes elfoglaltság, sérülést is okozhat a bőrön. A végleges lézeres szőrtelenítés tökéletes megoldást kínál neked. 

A modern technológia segítségével kifejlesztett eljárás bombabiztos módon vet véget a folytonos szőrnövekedés okozta gondoknak. Életed egyszerűbbé válik, ha bízol az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítés sikerességében. Ne ragadj le a múltban, élj az új lehetőségekkel! A módszer előnyeiről, hatékonyságáról gyűjtöttünk össze neked néhány hasznos információt.

Ahogyan eddig szőrtelenítettél

Hányszor kell egy hónapban a szőrtelenítéssel töltened az időt? A borotvával, csipesszel végzett eltávolítást valószínűleg hetente többször is el kell végezni. A kozmetikusok gyantázása hosszabb időre megoldhatja a problémát, azonban fájdalmas kezelési mód. Amellett, hogy a szabadidődből veszed el az értékes perceket ezekkel a beavatkozásokkal, sok esetben még fájdalmas és sebekkel, hegesedéssel járó folyamatról beszélünk.


Az Aesthetica Orvosi Központ szakértői szerint az otthon IPL géppel végzett szőrtelenítőkezelések még inkább okozhatnak sérüléseket, hiszen magas a hiperpigmentáció és a súlyos égési sérülések kialakulásának lehetősége. Az Aesthetica Orvosi Központ ajánlja a végleges lézeres szőrtelenítést, mely hatékonyan és egészséged megőrzésével képes elbánni a makacs szőrszálakkal is.

Miért ne használd az IPL-t?

Az IPL gép hatékonyságát nagyban befolyásolja a használó személy bőrtípusa. Akkor igazán használható a készülék, ha sötét szőrzettel és világos bőrrel rendelkezel. A sötétebb bőrtónus jobban ki van téve az égési sérüléseknek, mivel az IPL gép a szőrben lévő pigmenteket célozza meg. Az IPL villanófényes otthoni szőrtelenítése akár bőrhólyagosodást, fájdalmas sérüléseket, hegesedést okozhat.

A végleges lézeres szőrtelenítés előnye

Ha a lézeres szőrtelenítést választod, akkor biztos lehetsz benne, hogy többé nem kell a növekvő szőrszálak miatt lekésni egy randit, vagy azon aggódnod, hogy mennyire lesz vörös a borotvált, gyantázott bőröd. Az eljárás egyszerű és fájdalommentes. A személyre szabott kezelés akár az egész testen alkalmazható, beleértve az érzékeny vagy intim területeket is. 

A lézeres szőrtelenítés során három különböző lézerfény jut a bőr eltérő rétegeibe, melyek segítségével a bőr alatti szőrtüszők elpusztulnak. Ezekből már nem tud a sötét szőr növekedésnek indulni, csak kis pihék maradnak a kezelés után, melyek már szinte alig láthatóak.

A tökéletes eredmény elérése érdekében több alkalommal érdemes a lézeres szőrtelenítést alkalmazni. A kezelt terület méretétől függően akár 20 perc alatt befejeződik egy-egy beavatkozás. A puha és selymes bőr elérhető a végleges lézeres szőrtelenítés segítségével.


[fbcomments]