Szórakozás / Kultúra · 2020.09.23.

TÉRZENE – DixImage Acoustic Band

A Filharmónia Magyarország TérZene elnevezésű ingyenes szabadtéri koncertsorozata keretében szeptember 25-én, pénteken az eddigiektől eltérő időpontban, 18 órakor a posta előtti téren a DixImage Acoustic Band koncertje várja a közönséget.

A DixImage Acoustic Band a dixieland közismert dalaiból válogatja repertoárját. Műsoruk egy aktív zenés produkció a közönség közreműködésével és meglepő hangszerbemutatóval. Repertoárjukon a közismert dixieland zene mellett ragtime, swing, klasszikus jazz, világslágerek, valamint modern feldolgozások szerepelnek.

Örömmel zenélnek a fiatalabb korosztály képviselőinek is, mivel fontosnak érzik az ifjúság zenei nevelését. Céljuk, hogy ők is időben találkozzanak ezzel az értékes, színes zenei stílussal, hogy közülük is sokan zeneszerető jazzbarátokká váljanak.

Minden fellépésükön a közönség-zenekar kapcsolat a legfontosabb. Korosztálytól függetlenül bárki részese lehet az aktív, vidám műsornak, így a fiatalok és az idősek egyaránt bekapcsolódhatnak a zenés történetbe. A DixImage Acoustic Band előadásmódját, hangzásvilágát és stílusát meghatározza a ritmus- és fúvós szekció dinamikus kölcsönhatása.

Hozzászólások

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be először a facebook fiókjába egy másik böngészőlapon!