Kultúra / Életmód · 2016.08.27.

TÁNC – Kezdőknek és haladóknak

A Kék Madár Táncműhely felvételt hirdet kezdő és haladó klasszikus balett-, valamint moderntánc-csoportjaiba minden korosztálynak.

A foglalkozások vezetője, Turós-Máté Kinga táncművész és táncpedagógus, a várpalotai Képesség- és Tehetségfejlesztő Magániskola tanára várja mindazon óvodások (3–7 évesek), iskolások (7–18) évesek, valamint felnőttek jelentkezését, akik már próbáltak táncolni vagy most szeretnék megismerni e művészi kommunikációs nyelv különleges világát.


A foglalkozások szeptemberben kezdődnek Veszprémben és Bándon. Óvodásoknak klasszikus balett előkészítő gimnasztika, játékos balett- és kreatív gyerektánc-foglalkozások, iskolásoknak klasszikus balett és modern tánc, tinédzsereknek és felnőtteknek,klasszikus balett, modernt ánc, improvizációs és kombinációs, erősítő, csinosító és karbantartó órák indulnak.

A jelentkezőkre jó hangulatú délutánok, testet-lelket és gondolkodást edző gyakorlatok, igényes és látványos koreográfiák várnak. Az iskolás tanulók a várpalotai Képesség- és Tehetségfejlesztő Magániskola diákjaiként vehetnek részt az oktatásban.

Jelentkezni Turós-Máté Kingánál lehet a következő telefonszámon: 30 200 9958.


[fbcomments]