Közérzet / Életmód / Egyéb · 2016.05.23.

TÁBOROZÁS – Gyertek a Szaléziánumba!

A Szaléziánumban tavaly nagyon jól érezték magukat a gyerekek, ezért idén is többféle foglalkozást szerveznek nekik.

A kézműves táborban vidám és kreatív játékokkal, feladatokkal várják a 6–14 éveseket június 27-étől július 1-jéig, július 4-étől 8-áig, július 18-ától 22-éig és augusztus 1-jétől 5-éig.

A színjátékos, drámajátékos tábor a színjátszás iránt érdeklődő 8–14 éves fiataloknak július 11-étől 15-éig tart. A tábor programját a színjátszáson kívül kommunikációs készségfejlesztés, színpadi élmények, kreatív készségek kiaknázása, improvizációs színházi játékok, drámajáték, kézműves tevékenységek és sok-sok játék színesíti. A tábor utolsó napján előadják a hét során készült színdarabot a közönségnek.

Városismereti tábor is lesz a Szaléziánumban július 25-étől 29-éig 8–14 éveseknek. Aki szívesen nyomoz a múltban, érdeklődik a történelem iránt, kíváncsi, mit üzennek Veszprém épületei, legendái, az feltétlenül jelentkezzen! A tábor programjai között szerepel óriás társasjáték, drámajáték, városismereti vetélkedő, kézműves foglalkozás, kirándulás és sok-sok játék is.

Augusztus 8-ától 12-éig médiatábort szerveznek szintén 8–14 éveseknek. Hogyan működik a média világa? Hogyan írjunk jó cikket? Mi kell egy jó riporthoz? Mi történik egy élő rádióadásban? Ezekre a kérdésekre kapnak választ  a jelentkezők.

A résztvevők minden táborban kapnak ebédet. Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lap leadásával lehet, amely letölthető a www.szalezianum.hu honlapról. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják el a korlátozott létszám erejéig. További információ: info@szalezianum.hu, illetve 88 580 528.


[fbcomments]