Életmód · 2016.10.19.

TÁBOR – Tartalmas foglalkozások az őszi szünetben is

Több tábor közül választhatnak a gyerekek és a szülők, ha a szülők dolgoznak, és szeretnék, ha gyerekeik tartalmasan töltenék el az őszi szünetet, esetleg annak pár napját. Kínálatunk folyamatosan bővül. Várjuk táboroztatók jelentkezését az info@veszpremkukac.hu-n! Egyelőre két ajánlatunk van: kutyás tábor Felsőörsön és múzeumi tábor Veszprémben.

Kutyás tábor Felsőörsön, a civil házban


A táborban a gyerekek terápiás kutyák segítségével ismerhetik meg a kutyázás szépségeit. Alapszintű tudást szereznek a kutyák irányításában, tanításában, felfedezik az őszi erdőt a kutyákkal, kézműveskednek, kutyás játékokat játszanak, feladatokat oldanak meg. A tábor október 31-étől november 4-éig tart, naponta 8-tól 16 óráig. Ára 25 ezer forint, mely az ebédet is tartalmazza. Életkor: 6–12 év. Napijegy is váltható, ha valaki csak egy-két napot szeretne eltölteni a foglalkozásokon. Ennek díja: 5000 forint naponta.

Október 24-éig lehet jelentkezni a következő telefonszámokon: 06 20 4281 558 és 30 6894 927.

Háromnapos tábor a Laczkó Dezső Múzeum kiállítóhelyein

A Laczkó Dezső Múzeum rendhagyó őszi táborozásra várja a veszprémi, 9–13 éves gyermekeket. A nagy sikerű nyári táborok mintájára az őszi szünet idejére, november 2-ától 4-éig napközis tábort szervez.

A három nap során a Laczkó Dezső Múzeum kiállítóhelyeit, állandó és időszaki kiállításait, múzeumpedagógiai foglalkozásait és a múzeumi munka alapjait ismerhetik meg a gyermekek. A programok egymásra épülnek, történelmi, néprajzi, művészeti, régészeti ismereteket átadva, játékos formában, csapatvetélkedőkkel tűzdelve. A résztvevők a tábor során átfogó képet kapnak az intézményről, a bemutatott kiállításokról. Tárlatvezetések és alkotó foglalkozások által is részesei és élvezői lehetnek a múzeumi élménynek.

A részvételi díj: 9000 forint, mely tartalmazza a napi meleg ebédet és a kézműves foglalkozások díját is. Bővebb felvilágosítás és jelentkezés Király András múzeumpedagógusnál: kiraly@ldm.hu, 88 788 191/18-as mellék, vagy 06 548 4031.


[fbcomments]