Közérzet · 2019.01.02.

SZUBJEKTÍV – Új buszok, új járatok, új élmény

Veszprémben elindultak az új helyi járatok új céggel, buszokkal, menetrenddel, új számozással, új színt hozva a városba! Csak nehogy csalódjak, szorongtam, amikor felszálltam az új lila buszra én, az örökké kétkedő, a kritikus szellem, aki valahogy mindig beleszalad a negatív dolgokba!

Gyanakodva fürkésztem, figyeltem, ugyan mit tapasztalok? Új cég új szolgáltatásánál ugyan mi fogja szúrni a szemem?


Az égvilágon semmi! Először is jó választásnak látszik az új szín, ez a lila, ami messze kitűnik a tömegből. Az ember nem nyújtogatja a nyakát a megállóban, ahányszor csak közeledő buszt lát. Az új járművek tetszetősek, komfortosak, kényelmesek, halkan közlekednek, könnyű róluk/rájuk le- és felszállni.
A fedélzeti utastájékoztató – meglepő módon – tökéletes, csak gratulálni tudok a fejlesztőknek!
Szóval az első nap még nem munkanap ugyan, de gurul minden zökkenőmentesen. Működik, tiszta, az utazási élmény XXI. századi, pfff, még én se tudok rosszat mondani rá. Remélem, így is marad!

Nyéki Roland

[stextbox id=”grey”]A menetrendet a következő hónapokban a lakossági igényeknek megfelelően tökéletesíti a V-Busz Kft. Az utasok találkozhatnak a korábbi szolgáltató által használt néhány járművel is, mert a lilából hiányzik még nyolc darab. A helyi járatok január 13-án, éjfélig ingyen vehetők igénybe.[/stextbox]


[fbcomments]