Szórakozás · 2022.06.15.

Szigliget Várudvar – Új kulturális és gasztroközpont

Új kulturális és gasztronómiai központtal gazdagodik a Balaton programkínálata. A Szigliget Várudvar június 17. és 19. között a Várudvar Fesztivállal indítja a nyári szezont többek között olyan fellépőkkel, mint a Follow The Flow, a Carson Coma, a Fran Palermo, a Tudósok és a Honey Beast.

A fesztivált követően a nyár minden hétvégéje tartogat majd izgalmas élményeket: többek között lesz Tankcsapda, Zorán, Wellhello és Budapest Bár koncert, a Centrál Színház Házassági leckék 1. és 2. című előadásai Stohl Andrással, Kovács Patríciával, Balsai Mónival és Schmied Zoltánnal, valamint a Rezes JuditSzabó Győző házaspár, Csányi Sándor, Pokorny Lia és Thuróczy Szabolcs önálló estjei. Lesz még Kamarás Iván, László Boldizsár és Szekeres Adrien koncert, Szűcs Gabi, Falusi Mariann és Váczi Eszter Pop-Swing and Soul estje és „best of” Geszti Péter, de Hernádi Judit, Kern András, Dobó Kata és még sokan mások is fellépnek majd a színpadon. A programokat a Balaton legszebb kilátásainak egyike, egyetlen vára, kifinomult ízek és barátságos környezet teszi még emlékezetesebbé. Aki jegyet vált az eseményre, belépést nyer vele a szigligeti várba és a szigligeti strandra.

A várudvar gasztronómiai részlegén pedig olyan „éttermek” kínálatát ízlelheti meg a közönség, mint a Nem rossz süti by Rácz Jenő, a Buja Disznó(k) Bíró Lajossal, a Digó Pizza és a Costes, valamint egy Pop up-stand, ahol hétről hétre más és más éttermek főznek.


A Szigliget Várudvar teljes programja itt böngészhető.

Kép forrása: ATTILA HERING

[fbcomments]