Egyéb · 2022.08.11.

Szerkeszd meg kedvenc fotóidat egyszerűen!

Ha feldobnád otthonod egy egyedi és látványos fali dekorációval, jó ötlet lehet kedvenc fotóidból vászonképet készíttetni. Ahhoz azonban, hogy a végeredmény garantáltan elnyerje tetszésed, néha nem árt, ha egy kicsit javítunk a kép minőségén.

Milyen a jó vászonkép alapanyag?

A vászonképek jellemzően nagyobb felbontású fényképekből készülnek. Ugyanis csak ilyen esetben garantálható az, hogy felnagyítva is pont olyan éles és esztétikus lesz a látvány, mint a kamera kijelzőjén.

Természetesen a kisebb, homályosabb fotókat sem kell véglegesen elengedni, hiszen kollázs formájában nagyszerűen felhasználhatjuk őket. A vaszonkep.hu egyedi vászonképkészítő szolgáltatása segítségével viszont láthatod faladon legjobban sikerült fotóidat, csodás fali dekoráció formájában.


Turbózd fel a fényképeidet!

Bizonyos “fényképhibákat” igen nehéz élethűen átszerkeszteni. Egy pislogó ember vagy egy erősen bemozdult kéz is fejtörést okozhat egy profi grafikus számára. Természetesen semmi sem lehetetlen, hiszen manapság a fotómanipulációk aranykorát éljük, ezért bármilyen extrém kérésünk is van, egy profi szakember biztosan örömmel segít. Ha azonban ilyenfajta segítségre nincs lehetőségünk, érdemes inkább olyan képet választani, amely maradéktalanul megfelel a tökéletes vászonkép készítéshez szükséges követelményeknek.

Vászonképek esetében azonban gyakran csak egy kis tuningra van szükségünk, mely helyreteszi a fény-árnyék egyensúlyt, javít az élességen, és a színeket is jobban kiemeli. Ehhez gyakran nem kell profi segítséget igénybe vennünk, hiszen az interneten fellelhető, ingyenes és bárki számára elérhető képszerkesztő programokkal mi is kreatívkodhatunk.

Egyszerű képszerkesztés

Népszerűek az úgynevezett “pre-set” effektek, amelyek egy előre legyártott sablonként működnek a fotókon. Gondoljunk csak a közösségi médiában feltöltött fotóinkra, ahol rengeteg különböző sablon közül választhatunk. Legyen szó különleges színezésről, élesítésről, vignetta effektusról, ha megtaláljuk a fotónkra tökéletesen illeszkedőt, rengeteg időt spórolhatunk.

Ha azonban szeretnénk a kezünkbe venni az irányítást, a képszerkesztő programok beállításaiban csúszkák segítségével, fokozatosan haladva állítgathatjuk a fényerőt, élességet és a színeket. 

Rendelés során pedig bármikor igénybe vehetjük a szolgáltató segítségét, hogy maximálisan azt kapjuk, amire vágyunk élesség, színezés és fényesség tekintetében. A kapott látványterv jó kiindulási alap, mely alapján eldönthetjük, van-e szükség további szerkesztésre, vagy már indulhat is a vászonkép nyomtatása.

Fedezd fel a vaszonkep.hu nagyszerű vászonképkészítő szolgáltatását, és dobd fel otthonodat nagyszerűen sikerült és megszerkesztett fotókkal!


[fbcomments]