Életmód · 2017.05.27.

SZER-TELENÜL, VIDÁMAN – Drogprevenciós záróünnepséget tartott az ADA

Több száz veszprémi általános és középiskolás diák vett részt az ADA, az Alkohol-Drogsegély Ambulancia Egyesület prevenciós záróünnepségén, amit a hónapokig tartó rendezvénysorozat befejezéseként tartottak a Március 15. úti sportcsarnokban.

A Szer-telenül, vidáman elnevezésű záróünnepséget Porga Gyula polgármester nyitotta meg, majd dr. Virányi Judit igazgató köszöntötte a résztvevőket. A sport jegyében megtartott rendezvényre azok a diákok és tanáraik kaptak meghívást, akik cselekvő részesei voltak az idei tanév drogprevenciós programjának. Az igazgatónő elmondta: az ADÁ-n kívül a társszervezetek – a megyei és a városi rendőr-főkapitányság, a kormányhivatal munkatársai hónapokig jártak a Cholnoky és a Báthory általános, illetve a Jendrassik-Venesz és a Ipari középiskola osztályaiba, ahol kiscsoportos, interaktív foglalkozások keretében tartottak prevenciós órákat.

Ennek zárásaként szervezték meg a záróünnepséget, amelyen – többek között – Gunther Zsolt, a veszprémi labdarúgó csapat csapatkapitánya és Kovács László, a veszprémi kézilabda utánpótlás reménysége tartott bemelegítést, valamint vezette a sportversenyeket. A nap zárásaként átadták a Szer-telenül programra készített videofilmek alkotóinak díját, majd a szponzorok jóvoltából gyümölcs-, gumicukor- és jégkrém-ajándékot is kaptak a diákok.

TTM


[fbcomments]