Életmód · 2023.09.19.

Szeptember 22. – Autómentes nap

Rengeteg program várja a veszprémieket az autómentes nap alkalmából szeptember 22-én, pénteken. Ráadásul érvényes forgalmi engedély felmutatásával egész nap díjmentesen szállhatnak fel a V-Busz autóbuszaira.

Kilenc órakor futás kezdődik az Óváros térről a Gyárkertbe. Szintén a Gyárkertben délig sportolási lehetőség és sportági bemutatók várják az érdeklődőket az SVSE, a VESC és a VEDAC szervezésében (atlétikai akadálypályák, ügyességi játékok, röplabda, kosárlabda, kerékpár-akadálypálya, evező ergométer). A honvédség szervezésében lézer és airsoft lövészet lesz. A rendőrség tekerős gokart és kerékpáros ügyességi pályákat alakít ki kicsiknek és nagyoknak.

Az autómentes nap résztvevői kipróbálhatnak egy újdonságot is, a Selfie mirrort. Egy egész alakos tükör segítségével a jelentkezők elkészíthetik magukról a tökéletes szelfit, amit azonnal ki is nyomtathatnak.

A felsoroltakon kívül lesz még tombola, az óvodásokat pedig Hajdu Péter „Sati” táncpedagógus játszóháza várja.

A programok délig tartanak, akkor eredményhirdetés következik.

Eső esetén a rendezvény elmarad. A szervezők fenntartják a programváltozás jogát.

Az autómentes napon érvényes forgalmi engedély felmutatásával egész nap díjmentesen használhatók a V-Busz autóbuszjáratai.

A V-Bike közbringarendszer kerékpárjai ugyanezen a napon egy 0 forintos regisztrációs napijeggyel használhatók. A használatra a napijegy szabályai vonatkoznak, tehát a rendszer a 10 ezer forintos kauciót befoglalja a vásárlók bakkártyáján/hitelkártyáján, hiszen minden ügyfélre vonatkozik a szabály, hogy csak az adott kölcsönzés első fél órája díjmentes. Aki 30 percen túl is használja a kerékpárt, annak minden további megkezdett fél óra 500 forintba kerül. Regisztrálni ezen a linken lehet.

Fotó: V-Busz Facebook oldala


1 Response

  1. Fony szerint:

    A Partymirror lesz? http://www.partymirror.hu ??

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[fbcomments]