EKF · 2023.01.11.

Szavazzon, hogy Veszprém legyen Európa legjobb úti célja 2023-ban!

Január 20-án megnyílik a közönségszavazás a European Best Destinations szervezet weboldalán Európa legjobb úti céljára. Magyarország legnépszerűbb úti céljaként, az ország képviseletében egyedüliként 2023-ban Veszprém indul a megtisztelő címért.

Veszprém és a balatoni régió egyedülálló módon egy egységes élményrégióként viseli az Európa Kulturális Fővárosa címet 2023-ban, melynek népszerűségét tovább erősítheti a European Best Destinations 2023 megmérettetésen való sikeres veszprémi részvétel. A cím megálmodói jelenleg is együttműködnek az Európai Bizottság által létrehozott EDEN-hálózattal és további mintegy 300 turisztikai partnerrel, hiszen fő célkitűzésük kezdettől fogva az európai turizmus és kultúra népszerűsítése.


A közönségszavazás január 20. és február 10. között online zajlik, ekkor adhatók le a voksok. Minden szavazat számít, hogy Veszprém, a királynék városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is az első helyre kerüljön.

Nemcsak Veszprém nemzetközi hírnevének és presztízsének növelése miatt érdemes szavazni, hanem az értékes nyereményért is. Veszprém turisztikai Facebook oldalán, a Visit Veszprémen keresse a közönségszavazással kapcsolatos bejegyzést, ahol nyereményjátékon vehet részt. A résztvevők között két darab belépőjegyet sorsolnak ki a VeszprémFesten július 13-án fellépő Mariza koncertjére.

Kép forrása: europeanbestdestinations.com

Kép forrása: Máhl Kornél

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]