Közérzet · 2023.08.31.

Süteményvásár és jótékonysági gála

Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület elnöke sajtótájékoztatón jelentette be az egyesület két eseményét. A süteményvásár szeptember 11-én kezdődik, és két hétig tart. A jótékonysági gálát november 11-én rendezik meg.

– Az Édes Veszprém süteményvásár helyszíne ismét a nagyposta előtti tér lesz a Kossuth utcán – mondta az elnök. – Hétfőtől péntekig 14 és 18, szombatonként 8 és 12 óra között várjuk a veszprémieket. A megnyitót szeptember 11-én 13 órakor tartjuk.

Megtudtuk, hogy a tavalyihoz képest 70 százalékkal több süteményfelajánlás érkezett az egyesülethez. A helyszínen a Summer Band fog zenélni.

– Nagyon jó érzés, hogy értéket teremtünk! – vette át a szót Váradiné Sziklai Erika, az egyesület alelnöke. – A süteményvásár pedig már egy ilyen értékteremtő rendezvény. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! Mindig lesz olyan sütemény, amit érzékenységgel élők is fogyaszthatnak.

A 15 éves, Pro Civitate díjas egyesület másik nagy rendezvénye a november 11-ei jótékonysági gála, amelyet idén is a Hangvilla éttermében és előcsarnokában tartanak meg.

– A gálán fellép Süle Zsolt, Hatás Andrea és a FootNotes Dance Company, a zenét itt is a Summer Band szolgáltatja – mondta Rostetterné Nagy Rita, az egyesület elnökségi tagja. – A tombola és a jótékonysági árverés sem marad el. Ez utóbbira festőművészek és sportolók ajánlották fel alkotásaikat, illetve relikviáikat. A jótékonysági gálára már a süteményvásáron is megvásárolhatók lesznek a jegyek. A Hangvillában, a Pannon Várszínház jegypénztárában és az egyesület elérhetőségein (vvhhfe@gmail.com, 20 240 8667) szintén tudnak jegyet venni azok, akik szeretnék támogatni az egyesületet.

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület mindkét rendezvény teljes bevételét hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok támogatására fordítja. Hiszen jót tenni könnyű, ha sokan segítenek.

A vezető képen balról jobbra: Váradiné Sziklai Erika, Molnár Roland és Rostetterné Nagy Rita. Fotó: a szerző


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[fbcomments]