Életmód · 2022.05.21.

Sunpure – Az egészséges étrendről röviden

Az egészségünk megőrzéséről rengeteg cikk, tanulmány, interjú született már a korábbi években. Ez nem is meglepő, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy sokáig megőrizzük a jó közérzetünket és a fiatalos kinézetünket. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha odafigyelünk az egészségünkre.

Polgár Ildikó, az egykori szépségkirálynő és fitnessbajnok a leghitelesebb személyek egyike a témában. Bár már a marketing területén dolgozik, a mai napig is fontosnak tartja a megfelelő minőségű ételek, illetve étrend-kiegészítők fogyasztását.

Egy interjú keretén belül kicsit részletesebben is mesélt arról, hogy mire figyel oda étrendjének kialakításakor. Többek között a növényi fehérjékről, a szójaalapú készítményekről és a hipoallergén ételekről is elmondta a véleményét.


Ebben a cikkben röviden összefoglaljuk a kérdésekre adott válaszait. Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor a Sunpure Magyarország blog oldalán találja az erről szóló háromrészes cikksorozatot.

Mit érdemes tudni Polgár Ildikóról?

Polgár Ildikót akkor ismerhettük meg, amikor 2008-ban ő lett a Miss Hungary győztese. Később a fitness világában is kipróbálta magát, ahol szintén szép sikereket ért el. Azóta a szépség- és fitnessversenyekkel is felhagyott, marketingügynökségekkel működik együtt. Modellkedik, illetve filmforgatásokon is részt vesz.

A versenyekre való felkészüléskor nagy mennyiségben fogyasztott állati eredetű fehérjéket. Ezt ugyan nem bánja, hiszen amolyan íratlan szabály volt, hogy ezt kell tennie, viszont a versenydiétától tönkrement az emésztése. Több év kellett hozzá például, hogy rendbe jöjjön a bőre és hogy gyümölcsöt tudjon enni anélkül, hogy rosszul lenne tőle.

Mi a véleménye a húsételek fogyasztásáról?

Bár nem teljesen vegetáriánus, támogatja a húsételek fogyasztásának minimalizálását. Úgy gondolja, hogy ha hetente mindannyian csak 2–3 alkalommal ennénk húst, rengeteget tennénk a bolygónkért, az élővilágért és magunkért is.

A szójaalapú készítmények fogyasztását nem ajánlja, ugyanis szerinte vannak ennél jobb termékek is. A hipoallergén ételekről pedig az a véleménye, hogy csak bizonyos egészségügyi problémák esetén, orvosi javaslatra fogyasszuk őket.

Miért ajánlja a Sunpure Magyarország termékeit?

Sokan vannak, akiknek a szervezetét megterhelik az állati eredetű fehérjék. Számukra előszeretettel ajánlja a növényi fehérjék fogyasztását. Véleménye szerint azok számára is remek alternatíva, akiknek fontos az állatok védelme.

A Sunpure Magyarország termékeit pedig három okból javasolja. Az egyik, hogy nagyon finomak, a másik, hogy minőségi összetevőkből készülnek. A harmadik pedig, hogy a vásárlással egy magyar céget támogatunk.

Láthatja, hogy Polgár Ildikó nem viccel, amikor azt mondja, hogy fontos számára az egészséges étrend kialakítása. Alaposan megválogatja, hogy milyen ételeket fogyaszt, és ugyanilyen alapossággal dönt arról is, hogy milyen étrend-kiegészítő termékeket használ. Az egyik nagy kedvence a Sunpure márka, amit másoknak is jó szívvel ajánl.


[fbcomments]