Aláírás mini / Sport · 2016.10.04.

SPORTCSEMEGE – Harcművészeti nap a Lovassyban

Igazi sportcsemege várja a küzdősportok szerelmeseit október 8-án délelőtt 10 órakor a Lovassy László Gimnázium tornacsarnokában, ahol ötödik alkalommal rendezik meg a Budo Veszprém jótékonysági harcművészeti napot.

A nem mindennapi harcművészeti gálán az érdeklődőknek gazdag programban lesz részük, sokféle szakág képviselteti magát, számos kiváló sportoló és harcos méri össze erejét és tudását. A rendezvény ötletgazdái úgy vélik, hogy bár sok szó esik manapság az egészséges életmódról, táplálkozásról, a testmozgás fontosságáról és a lelki egészségről, ahhoz, hogy valójában „egészek” legyünk, a társadalmi együttélés szabályainak egészséges megtartása is szükséges. A küzdősport megtanít arra, hogyan közelítsünk embertársainkhoz, hogyan jelöljük ki a saját személyes határainkat, hogyan tartsuk be a megfelelő távolságot, hogyan legyünk a megfelelő helyen, a megfelelő időben, és hogyan éljük bele magunkat társunk helyzetébe, meghagyva az önrendelkezési lehetőségét és emberi méltóságát.


Belépőjegyek a helyszínen, a rendezvény napján vásárolhatók, a belépés hatéves kor alatt ingyenes, diákoknak 500, felnőtteknek 800 forint. További információk az esemény  Facebook-oldalán vagy a 30/340-9377 telefonszámon szerezhetők.


[fbcomments]