Hasznos / Egyéb · 2023.05.12.

Speciális eszközök uraknak

Bár azt hihetnénk, hogy az urak számára nem nagyon készülnek gyönyörszerző kellékek, szerencsére ma már változatos módon juttathatják magukat a csúcsra. Remek megoldás erre a cikkben foglalt eszköz, amely segít az extra élvezetek elérésében, ha valaki valami újat szeretne kipróbálni. A mindennapi örömszerző kellékek minden esetben a felhasználók kedvére vannak, köszönhetően a számos típusnak és a különféle technikának.

Ebben a cikkben olyan kiegészítőket mutatunk be, amelyekben senkinek sem kell csalódnia. 

Ezeket az eszközöket érdemes kipróbálni!

A Szeresdmagad.hu vágyfokozó péniszvibrátorai elnyújtott gyönyört, kéjes pillanatokat, valamint robbanásszerű, orgazmikus élményeket nyújtanak a használója számára. A vibrátor szó hallatán a legtöbbeknek azonnal a hölgyek számára készült kényeztetők jutnak eszükbe, pedig manapság már az urak számára is készülnek hasonló készülékek. Ezáltal férfiként sem kell tartani attól, hogy az intim percek egy idő után unalmassá válnának.


A rezgő funkcióval ellátott modellekkel könnyedén fel lehet dobni a magányos hétköznapokat, de alkalmasak a párunkkal töltött együttlétek izgalmassá tételére egyaránt. 

Mitől ennyire népszerűek?

Az örömszerzőket többségében többféle vibrációs funkcióval látták el, így különleges rezgésekkel kényeztetik a nemi szervet. Ez már persze önmagában nagy örömet jelenthet, azonban emellett kiváló megoldás arra, hogy erotikus játszadozásba kezdjünk, hiszen izgalommal tölti meg a szexuális életet, akár egyéni, akár partneri aktusról van szó.

A péniszvibrátorok választéka

Ott van például az igen népszerű Cruizr vibrációs maszturbátor, amely egy több elemből álló, remek szívóhatással, hanghatással, tapadótalppal és előmelegített állvánnyal rendelkezik. A csomagban található a két fő elem, így mind a vezérlő, mint a hordozható hengeres test egyben kapható meg. Utóbbiban egy hosszú, puha gumiból gyártott járatot találni, amely kellemes stimuláló felülettel készült. A bejárat egy női nemi szervet formáz meg. A hosszabbik hengeres rész tulajdonképpen a két zárócsap kioldása, illetve a hengeren található zárógyűrű levételét követően könnyedén szétnyitható. 

Nem mehetünk el továbbá szó nélkül a párvibrátor mellett sem. Amennyiben szeretnénk feldobni a mindennapjainkat, akkor szerezzünk be egy Satisfyer Endless Joy modellt, amely egy multifunkciós eszköz. A kellék 14 különböző helyzetben használható, így például péniszgyűrűként, de klitoriszizgatóként is képes helytállni. Ebben a segédeszközben megvan minden, ami miatt kényelmesen és biztonságosan használható a pár mindegyik tagja számára. Könnyű vezérelni, hiszen az eszköz törzsén van két gomb, a felső irányítja a szárvégekben található motort. Az adott funkcióhoz csak lenyomva kell tartani a megfelelőt, az eszköz pedig azonnal bekapcsol. 

A péniszvibrátor tehát egy olyan szexuális játékszer, amely izgalmasabbá teheti a mindennapokat az urak, de sok esetben a hölgyek számára is.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]