Szórakozás · 2020.10.19.

SÉTA – Az Óváros téren és a várban

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. október 24-én, szombaton 10.30-tól őszi Veszprém sétát szervez a királynék városában. A garantált, gyalogos városnézés keretében szakavatott idegenvezető mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit.

A Tourinform Veszprém elől induló séta során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

A résztvevők a kitűzőjük felmutatásával az alábbi partnereknél kaphatnak kedvezményt az idegenvezetés napján:

  • Fricska Étteremlakás – 10 százalék kedvezmény a fogyasztásból,
  • a Tűztoronyba és a Hősök Kapuja Látogatóközpontba 50 százalék kedvezmény a belépőjegy árából,
  • a Művészetek Háza kiállítóhelyei közül a Modern Képtár/Vass László Gyűjteménybe és a Dubniczay-palotába 50 százalék kedvezmény a belépőjegy árából.

A kétórás séta felnőtteknek 1000, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forint, a családi jegy 2500 forint. A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A sétán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot az info@veszpreminfo.hu e-mail címen jelezhetik.

A séta legalább öt fő előzetes regisztrációja esetén indul. A COVID-19 biztonsági előírásoknak megfelelően a létszámot 15 főben korlátozzák, és kérjük a résztvevőktől az óvintézkedések betartását (a résztvevők közötti 1,5 m védőtávolság megtartása).

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.


[fbcomments]