Közérzet · 2020.12.14.

SAJTÓKÖZLEMÉNY – Új épületbe költözött a kormányhivatal Egészségbiztosítási és Családtámogatási Osztálya

Új helyszínen, a Jókai utca 3–5. szám alatt kialakított ügyfélszolgálaton várják az ügyfeleket a Veszprém Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Családtámogatási és Egészségbiztosítási Osztályának ügyintézői.

A továbbiakban az egészségbiztosítási nyilvántartásokkal, pénzbeli ellátásokkal és családtámogatási (kivéve lakástámogatás) ügyekkel kapcsolatban a korábban megszokott ügyfélfogadási időben, de már az újonnan kialakított ügyfélszolgálaton lehet ügyet intézni. A veszélyhelyzetre tekintettel ügyet intézni ezeken az osztályokon is csak előzetes időpontfoglalással lehet. Az ügyfélszolgálat az udvaron keresztül közelíthető meg, az utat tájékoztató táblák mutatják. Ugyanebben az épületben változatlanul működik a Nyugdíjbiztosítási Osztály ügyfélszolgálata is, mely a korábbiakban megfelelően a főbejáraton keresztül érhető el.


A családtámogatáshoz tartozó ügycsoportok közül a lakástámogatási ügyintézés előzetes telefonos bejelentkezéssel a Megyeház tér 3. szám alatt zajlik.

A felújításokkal nemcsak korszerű munkavégzési és ügyintézési helyet alakított ki a Veszprém Megyei Kormányhivatal, az Óvári Ferenc utcai bérleménytől történt kiköltözés jelentős bérleti költség megtakarítást is jelent.

Veszprém Megyei Kormányhivatal


[fbcomments]